Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj zbog djevojke... milione imas glupane
Koliko su muskarci nestabilni do 25-26 godine to je nevjerovatno....
e moj glupane...
I jos jednom... Ocekivani komentari ignorantnih nazadnih balkanskih kromanjonaca.
Ne, kromanjonac. Tamo ljudi bolje razumiju psihicke poremecaje. Zasto bi tacno bio stigmatiziran? Imat ce podrsku i mogucnost kvalitetnog lijecenja. Ovdje ako imas depresiju - "razvedri se". Imas aksioznost - "ma opusti se". Kao da covjeku bez ruke trazis da izraste nova. Ne mogu glupsoni da skontaju da su psihicke bolesti ozbiljna stvar, a postoje i jednocelijski organizmi koji to uzimaju za zajebanciju.
Ebala te ona i ti nju fol zbog trebe.. sta sve obican covjek prezivljava psihicki i teze stvari pa trpi. On fol radi nje hoce da se ubije bzs
Vidi se na licu fin neki momak
I sta je postigao osim toga sto ce mu ovo biti bruka za citav zivot a nit ce ta njegova da mu se vrati sad pogovoto
neka neka neka skoci Beka
Pizda obicna, pa sto se nisi bacio jado jadni
mnogi su radi mindže glavu gubili.