Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva blamaža sa Diglisicem. Niko da prizna krivicu. Fol neki dan poslali mu pismo. Blamaža i za generalnog sponzora. Trebamo biti realni. Ali kad čovjek vidi pojedince onda mi bude drago da uopšte i funkcionišemo. Oni u mahali nisu poznati i priznati a ne da budu u skupštini kluba. Ne mogu naći 17 KM za mjesec dana.
16ti pokusaj ,privlacenja partnera' jos ako se proda Amir rece da su oni zavrsili za porez i izborili evropu. Sve su uradili NAVIJACI. Na 7.000-8.000 posjete niste u stanju naci generalnog sponzora. PRIVATIZACIJA.
Sve je minirano od strane Senada Misimovica.
Normalno da nema nista kakav je to izmisljeni pojam strateski partner. Drugim rijecima daj nam pare a da se ne pitas puno. Koja bi osoba na to pristala, sumnjam ijedna ili neko bas naivan.
Skupili se paraziti...dok Porezna pljeni i prodaje imovinu firmi koje im duguju ovi sastance a takodjerto toj ISTOJ Poreznoj duguju...sve to rstjerati i zakljucati stadione
Sejo Brajlovic bi odbio uci u klub kad vidi koji se likovi pitaju za nesto u klubu, sramota...i nikad se nece nista promijeniti
@GladneZore po kojem je to kriterijumu Zeljo najjatraktivniji klub u BiH? U BiH niti jedan klub vise nikome nije atraktivan.Zalosno ali je tako.
Prosjaci
Naci ce ga sutra. Malo sutra :)
He he he he samo se vrte u krug i nista konkretno ne poduzimaju do konacnog kraha, i sve po nalogu Senada Misimovica i njegovih zelja.
Hajmo opet sadaka pa sta bude
NIKOME TE NE DAMO !!! hahahhahah
Slaba sergija bila izgleda
Naci cemo nekog giganta i po]ebati sve redom.Bice Zeljo opet šampion
hoce u Bajkama haha🤣🤣🤣
Upalite svijetlo, pusite vec peti put hahaha
Ja ga izdrko na Selmu Hayek, a za drugi akaunt popio neopravdan ban. Samo drndanje, kakav Ljeljo.