Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne branim ove sto su nered pravili,ali ovo je samo pokazatelj sta radi hns prcija suker,mamic,vrbanovic.Od ovoga nema nista,isti nisu uhvaceni u Francuskoj,a ne radi se o tezem djelu pa hrvatska uopce nema pravo kaznjavat iste,dobra advokata i vani svi.Steta dobre generacije Hrvatske koja je unistena od strane velikih vođa
Da se tako reagovalo ranije, do ovoga ne bi dolazilo. Negdje sam procitao da je u posljednjih pet godina Nogometni savez Hrvatske platio preko 500 000 (petsto hiljada) Eura kazni plus dvije utakmice bez gledalaca. Da su se te pare ulozile u poboljsanje uslova na stadionima, u rad sa talentima.. Hrvatska bi bila puno jaca u fudbalu. Od ovakvih izgrednika niko, ama bas niko nema koristi. Zabrana prisustvovanju utakmicama sa javljanjem u policiju za vrijeme utakmica, pa ce ovoga biti manje.
Nebitna vijest potpuno!
Izazvali nered "nakon čega su pobjegli" šta očekivati od huligana?