Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postupite kako je rekao novalic nemojte se rasipat
rasipam azru i naidu stalno
Fejsbuk ne more, al zato more kafana
mariijuanice ba prestani znamo da navijas za FKS
nikad za udbase
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato mogu po Lukavici da piju i slušaju ćirilicu
Haaaaaaahahhghaghgahhahahahaghaghhgaahhahahahahahah kakva zajebancija od kluba
Zna li ko,Muradifa?????
U njega je mati znala da se on drogira 😂
željo ovo isto prepisuje samo neće objaviti da ne ispadnu plagijatori
nemam profil na fb. ta socijal-društvena sranja koriste uglavnom nisko obrazovni stalež ljudi, kojima je plafon, uslikat se pored otvorenog hladnjaka i auta u vrtu. inkluziv i kućnog ljubimca.
prijatelju probudi se, 21 vijek je...malo si zaostao.
@kurajberza10 La Bamba je apsolutno u pravu, samo teški papci, starlete, kriminalci i slični n jima imaju profile na fb
Vi svi sto laprdate i sto vam se tresu gace od FCS, sto vam nabijamo komplekse. Ovo je karantin, ova mjera ima za cilj bolju koncentraciju fubalera i ovo nije nista novo. Imaju primjeri oduzimanja mobitela, zanrana dolaska zena i djevojaka na tribine i u hotele, zabrana komuniciranja sa porodicom i novinarima. Ferguson je imao pravilo da svaki fubaler do njegove 21. god dobije napismeno sta smije reci novinarima. Ovo je dokaz kako se dobro radi u FCS
Samo amateri mogu donijeti ovako lošu odluku i očekivati povećanje popularnosti kluba, igrača i veću posjećenost utakmicama! Igrači širom svijeta društvene mreže koriste u pozitivne svrhe animiranja fanova i navijača, ali u FKS izgleda na taj način tjeraju navijače! Trofeji se možda i mogu kupiti, ali to neće dovesti navijače na tribine, neće vratiti staru slavu kao kada su igrali protiv MUFC, sudija, UEFA-e...
Valjda je bitna igra na terenu za navijace, a ne aktivnost na internetu.Koliko ja znam ovaj klub ima svoju oficijelnu stranicu na internetu, a istu i na facebook-u.To je dovoljno.
@knockout Naravno da je bitna igra na terenu, ali isto tako i imidž i popularnost igrača. Druga je stvar da li se vodi računa o kvalitetnoj interakciji na liniji igrač-navijač, kulturi komuniciranja, itd. Kao da će klupska FB stranica čekati da Duljević donese sliku od kuće kako mu je mama napravila omiljeno jelo i kako on mamu voli najviše na svijetu? Samo jedan igrač Želje na svom FB profilu je animirao više navijača nego cijeli tim FK Sarajevo.
Jesic je shvatio da je facebook donio niz neugodnosti ljudima prosle sezone.Igrace treba nauciti da budu odgovorni prema sebi i klubu.Profesionalni fudbaler pazi sta i gdje prica.
@Maher Jesa diktator.. kapa do podruma!
evo ko je ostavio vozilo na platku, riječkom skijalištu. radi se o nekom 18-god. klinji (Amir Hodžić). sreća što je u hrvatskoj murija tolerantna, neće mu čak ni kaznu napisati za nepromišljenost. kažu, mladost-ludost. http://www.jutarnji.hr/mladic-koji-je-na-platku--parkirao--bmw-na-ski-stazu--nisam-nikakav-tatin-sin--da-jesam--za-ovo-nitko-ne-bi-znao-/1501784/
A twitter? Instagram? :)
Cirkus klub! Nisam nešto čuo da je zabranjen fb igračima daleko ozbiljnijih klubova a ruku na srce i manje ozbiljnim
a ti si relevantan i ako ti nisi cuo to nije ispravno? Moj savjet za tebe je da se ti drzis svog kluba ili da istrazis malo prije nego lupis glupost. Zabrane u vrijeme karantina nisu nista novo. Talijani su imali zabrane, englezi, mancester pod fergusonom, njemci imaju program ishrane i kad su na pauzama. Zlatan ibrahimovic ima tacne instrukcije iz kluba o slobodnim aktivnostima. Zato mojne da lupas.
@bond071 de majketi ne lupetaj, kafenisanje i opijanje do kasno u noć u zadimljenim prostorijama vs facebook. Kažem, cirkus klub!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A shisha?
napravite im kabine za masturbaciju
moze ako se zove "swatka mawa"