Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekoh ja nedavno. prije će spaleti iz rome nego toti. ma prije će svi iz rome nego toti.
Neko dan napisaste da je potpiso jedete svoja vanago novinarcici
Uz dužno poštovanje, samo Ryan Giggs je jedini od svih velikih legendi koje su igrale uglavnom sam za jedan glub od prvog do zadnjeg dana karijere bio koristan za tim. Totti smeta, a ne vidi. Sjetite se Del Piera, Raula, Xavia, Casillasa, Zanettia, itd. - svi su osjetili kad treba otići, samo on glumi neku veličinu, a ništa više Romi nije donio nego ovi ostali svojim klubovima, naprotiv.
pa ko ih je izvlačio zadnje 2-3 tekme?klasa je klasa,a italijanska liga nije nešto jaka da on nemože još bar god. igrati
@peter parker Ma on ne može prnuti, može zabit koji gol po sezoni, ali treba li ti napadač koji može zabiti tek poneki gol po sezoni, pogotovo ako ciljaš na vrh tabele i što dalje u ligi šampiona. Totti gubi čast, trebao je otići kao gospodin, a on čeka da ga otjeraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zalosno,ovakva legenda dozivi ovakav kraj karijere...trebao je ko Gerrard,Pirlo,Xavi otici negdje u MLS ili Katar i uzeti keš.
Pa trebao je, jarane, ali on hoće da smeta i da bespotrebno zauzima mjesto na klupi. Ne vidi da mu je prošao njegov vakat i da treba makar sad uključiti mozak i odlepršati. On više nije što je bio, ima 8 godina otkako nije, ali on to ignoriše i ostaje da smeta klubu koji ga isuviše toleriše. Postaje iritantno.
@pegazus Slazem se,zato i kazem trebao je otici,jbg to su uradili i drugi velikani jer u tim godinama ne mozes igrati na vrhunskom nivou. Kako rece Xavi ode u klub koji se ne moze nikada sastati s Barcom. :) Ovako samo srozava i svoje a i ime kluba jbg.
penzija