Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo je jos u borbi,boli nas kurac
Jeste culi za tranparent u BL. "nit mi u Hag nit vi u Portugal" E pitari,kako mozete biti prvaci kad primite tri gola za 20.minuta??i to od Borca.
koju ekipu borac dobije ona ispada iz vrha takmicenja ehehehehe
e senci tek ste sesti,neka vas malo,realno jos treba i hljeba i pure za sampiona,ali igrali ste dobro u intertoto pa je ove godine uefa cup po redu, a tek onda prvo mjesto, bit ce zeljo opet sampion...
Mi smo Tuzlaci Bit ćemo prvaci Ako ne prvi Prolićemo krvi
sta je sad pitari ,sad jebete i agima i pelaka i hadjiju sad vam niko ne valja a? ccc to lici na vas al naviknite se na to ; strasni ZELJO je za petama
znao sam ja da pitari nemogu dici naslov.pitari su se previse digli. a i sramota bi bila kako igraju da budu prvaci. samo kad se sjetim sartida,odmah me obuzme zima,SRAMOTA SU ZA NAS FUDBAL!
komentar
Sisaj ga seljooooooo, ti samo sisaj ga seljoooooooooooo Mamicu vam skretnicarsku jebem!!!!!
Polako ali sigurno koracamo ka vrhu. Zrinjski-Leotar 1:1
igra borac ale, puse pitari ole, ko ih jebe ale, naprijed zeljooooooooooooooooo