Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu ovi pitari kompleksasi, nema clanka bez njihovih seljackih komentara
volimo ti mamicu kompleksas...
ha,ha joj komentera,joj dušebrižnika... nemojte se vi brinuti šta će biti... šta vas boli?!!!! Boli vas Željo,Željo vam smeta ko trn u oku a vi nikako da ga izvadite. i tako godinama...A I JOŠ ĆE GODINAMA...
DEGENERIKU DATI IME ZIJO MOZE SAMO NEIZLECIVI MANIJAK .
LOVA JE \" NORMALIZOVANA \" A DOK ONI SKONTAJU ........
PARA IMAJU KAO SHODERA , CUDI ME DA NE ODU NA KANARSKA OSTRVA NEGO SE SMRZAVAJU PO HERCEGOVINI . GIGANT JE TO .
Dok su svi slijepci kao ovaj zijo,Amar i kompanija mogu raditi štahoće pa ljudi moji toliko para a toliko NIŠTA pa čemu da se nadamo kad sve vidimo i čujemo
PITANJE ZA ZIJU..GDJE SU PARE OD DŽEKE,BEKRIĆA,ŠEHIĆA,VIŠĆE,ŠTILIĆA,COCALIĆA,JAHIĆA,KERLE I JOŠ DRUGIH MANJIH TRANSFERA..KOGA SU DOVELI,ŠTA SU URADILI,PA I VELEŽ IMA KVALITETNIJE PRIPREME A NIKOG PRODALI NISU,NEMAJU NI PRIBLIŽNO STADION NI NAVIJAČE KAO MI...ŠTA REĆI KOJU POSLUKU PORATI
ZIJO KRETEN PUŠI GA AMARU HARLOVINI
@ludilo @bolo @MIKI Sve ista udbaska politika, jadovi... Ali, to nam pokazuje da smo na pravom putu... Željezničar za život cijeli !!!
@bolo Jok, eto, normalno je ovo sto ti pokusavas... Nama nase- a vama vase. Pa bujrum, vidimo se.. Samo, ohladi malo od Zelje brate, providan si.
Koliko god bolo bio lud ali je sad u pravu ako virsle mogu dovodit igrace a mi satro neke milione uzeli pa gdje su pojacanja hitno nam golman treba i jedan odbrambeni umjesto vasilica
@90:) Ok, ako vi smatrate da je to normalno nek vam bude, samo znam da se i vi pitate šta je sa to Džekinom lovom. Spomenut ćete vi mene vrlo brzo! @Zlx Ti nikako da se emancipuješ! Je li vam to najnoviji \"fazon\" u Tarčinu?
@bolo Jadna udbaska politika.. Hoces da uneses nemir izazivajuci neke sumnje. Pateticno, mizerno i jadno...jednom rijecju pitarski.. Get a life..dirk..
@bolo Idi malo lopataj oko kuce, da ti mogu navratiti mami...
kad pocne sezona igrace se po ovakvim terenima a ne po turskoj i tamo gdje su dobri tereni
@Dimitrijevići Ja bih se na vašem mjestu zapitao gdje se troše tranše od Džeke, vi to očigledno ne smijete pitati brku! Za nas kažete mi se \"raspadamo\", a mi opet dovedosmo par igrača i ne aktiviramo penzionere da nam igraju ili brane kao što to radi vaša \"institucija\". Za vaše dobro pošaljite inspekciju da vidite šta je sa Džekinim parama dok nije kasno!!!!!!!!!!! Pogledajte vašu \"instituciju\"gdje se priprema, evo plačem u vaše ime!!!!!!