Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo bolesnih navijaca i likova s ostecenim mozgom se bavi fudbalom.
Izvor?
Da sam mu ja otac odrobijao bi ih bez problema.
Sve stoji, ali da li bi ti kao otac odveo dijete, još teško bolesno, na navijačko gostovanje, ili bi radije taj dan sa njim proveo u prirodi. Odgovoran otac treba da misli, kada se sranje desi, kasno je.. Siguran sam, ako ima i mrvu mozga, da se kaje zbog odlaska sa djetetom na gostovanje..
Ahh, taj civilizirani svijet koji upravlja Balkanom i Bih.
U svim navijackim grupama njih 90% je nadrogirano i pijano konstantno tako da njima tekma i tribina sluzi za iszbacivanje svojih frustracija i idealan moment za ispoljavanje divljastva
Prihvatit se cijevi i posjetiti jednog po jednog je jedini odgovor na ovo
Navijaci su skoro svugdje najveci sljam drustva.
Ovo više nije sport ...užas!!! Ovakve navijačke grupe treba zabraniti zakonom svugdje i u korijenu ih izbrisati sa lica zemlje
Zbog ovog gnusnog čina, treba im doživotno zabraniti prisustvo na utakmicama.
Navijači sinonim za krimose, bagru i zločince.
Inace navijaci nose magnetnu rezonancu sa sobom i na licu mjesta obave ljekarski pregled prije nego otmu i spale nekome dres...mali je definitivno u krivu ovdje.
Oteli su i zapalili dres osmogodisnjem djetetu, krkane, o cemu ti brabonjas?
Francuzi su inace nekako mutni likovi.Niti znas da li smrdi ili mirise.Vecina ih je bez empatije,emocije a mnogi su i rasisti.
Sve delikvente treba tako izudarati (policija) da im više nikad ne naumpadne da odu na utakmicu, a kamo li da prave nerede...
To nisu navijači , to su životinje fašističke
Koliko ovakve seljacine uništavaju sport da ne možes sa djetetom otici na utakmicu da te neka frustrirana sirovina ne zaskoči, odvratno.
Sramno, ali baš, i treba da ih žestoko kazne. S druge strane, nikada se ne vodi porodica na gostovanje, pogotovo ne dijete koje boluje od raka..
Na domaće tekme odvedeš dijete na neutralnu tribinu, gdje nema hool grupa, i miran si. Zar je to tako teško razumjeti? Na gostovanje se nikada ne vode djeca, ne znaš kako može završiti, to je realnost na koju kao roditelj ne smiješ zažmiriti, a evo ti primjera i zašto..
Dešava se ovo svuda. Međutim klub je jasno osudio ovaj čin bez i jednog ali kao kod nekih. I vjeruj te mi da ce kad ih nadju a hoće toliko opaliti po džepu da će im i unuci kaznu morati plaćati.