Dobili "bitku" protiv BHT-a
0
Od naredne sezone Liga prvaka srijedom na OBN TV
Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELIMO NA POLUVREMENU STRIPTIZ ADRIJANE KURTIŠAJ I MAJE MUNDE!
jos jedan razlog da prestanem placat pretplatu.
na bht1 je grozna slika na obn je nesto bolja valjda ce do pocetka emitovanja CL iduce godine vugdalic izgubiti glas da ne slusamo retardirane komentare
Ma sve je dobro, samo nek nea dosadnog Bahe Topalbecirovica, nema pojma o fudbalu
SAMO ADRIJANU NA EKRAN UMJESTO BAGERA DOK JE TEKME :), neka mahne koji put, a na poluvremnu nek se proseta da ga bacimo :D
Najjači komentatori Saša Vugdalić i Adis Hadžić.
Ovo su stvarno dobre vijesti s obzirom kakva je kvaliteta slike na javnim emiterima.Kvalit slike na OBN-u je fantastičan i konačno da gledamo LP ko sav svijet .Vrijeme je i bilo.
ja ću doživotno plaćati bht pretplatu!!ne volim ove tv koje su preko noći napravljene
E JA NECU, IMA ARENA ILI NEKI DRUGI, OVOG VUGDALICA MRZIM!!!
ccc ne mogu da vjerujem pa najgori komentatori na svijetu su na obn televiziji zar in nije stid ni liga prvaka nece biti kosto je nekad bila topalbecirevicu vrati se hahahaha
Odlično, barem nećemo slušati kretenske komentare na groznom hrvatskom jeziku od onog Bilića al zaleđe, ozračje itd...ili kod Ahmetovića da svaki crni igrač nije Balotelli itd...pozdravljam!
hahahahaha jao kako pametuju...pa Boris Bilic, a i Ahmetovic su na FTV/u... kako se tako provaljujete... pa njih cete i dalje slusat...ajjjjj glupana kakve komentare ostavljaju.
a ko će prenositi utorkom???? BHT????
A neeeeeeee, pogriješio sam, ipak ćemo biti kažneni i daljnjim slušanjem Krvata na baterije !
Odlično, bolje nego onaj idiot i Krvat na baterije Boris Bilić !
da slusam onog sasu ???? zasto nas kazni ???
Kud nisu u utorak da se trsimo Bilića i njegovih provala milenija i lupanja do besvijsti. Ismijem se na utakmici kao da gledam Mr. Beana a ne LP.