Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM TE ŽELJO LJUBAVI NAJVEĆA MOJA
Nije to nista, komsije sa Koseva otvaraju vlastiti Fast food, kazu imaju popust od mesne industrije \"Ovako\", procvjetace pos\'o tako dobro da ce iz Crne Gore dovest jos kojeg \"Messia\"
JEDNA TRIIBINA CIJELA OD STADIONA ALI NEMA VEZE DAJ SHOP ...MA MI SMO FUKT UP DRZAVA!!!!
@mirso i ostali nepismeni...Jedinstven,ne znaci jedini u bukvalnom smislu te rijeci...Jedinstven znaci da taj izbor i sam taj fan shop pod imenom Zeljin fan shop postoje samo tu.Koliko znam nema ni jednog Zeljinog fan shopa,osim ovoga...A kad bolje razmislim i vidim onaj dnevni boravak u titovoj...mislim da je Zeljin f.s.jedini u bukvalnom smislu te rijeci :)
jesu ovi pitari ljubomorni u pm, pa ne mozes da vjerujes ccc
naše je da postavljamo standarde, vaše je da nas pratite. neke stvari se ne mjenjaju NIKAD !
A kad ce prodavati lopatu za snijeg sa zeljinim motivima na njoj.
Domaca proizvodnja Made in China
Ne znam sto se HZ buni..je li imaju svoj FAN SHOP? Pa sada imamo i mi..to je sasvim logicno za sve navijace Zelje..Ja fkt idem da kupim jednu sitnicu za jednog fanatika Zelje..mislim da ce mu poklon biti ideala :) Umjesto da se ponosite, vi trazite nacina da se vrijedjate!? Valjda ako volis Sarajevo (i mislis da samo gradska raja navija za Sarajevo, sto se varate), terbalo bi da volite i svaki klub koji dolazi iz grada Sarajeva..Zeljo je moj klub ali bih voljela da se Sarajevo rijesi problema koje u zadnje vrijeme ima.. POZZ Manijacima
IMA LI ZASTAVA SANDŽAKA?
Moj rodjeni grad ce za 20 god. biti najvece selo u drzavi...kakvi su se skotovi naselili u njega...ovo se ne moze topovima vise otjerati...alija i karadzicu j.e.b.e.m vam najmilije sto vam je ostalo sta mi uradiste od grada... Ne mogu vas ocima vise smisliti ... kad vas vidim u centru grada pozlije mi odmah,bukvalno...sve ste okupirali sa svojim kockastim glavama!!!!!
hoce li biti buhtlji i kiflji za kupit ?
dimitrijevici otvaraju fan-shop tim im se uigrava u EU za duplu krunu a nasi igraci se grudvaju pred zetrom i cekaju sadaku da se najedu dokle vise?
\"Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stavr filozofije !\"
Pitari šta pjenite , vas nema nigdje ba XD FORZA LJOŽE !!!
U fan shop torpedo ne mozes napuniti kesu koliko ima proizvoda XD
Da nemate mozda sapuna i kondoma???