Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Van Persie najbolji igrac. Aguero najbolji mladi igrac.
ovo je fakat jadno- Wayne Rooney, osim sto je posljednje dvije sezone jedan od najgorih igraca United-a, on je u ubjedljivo u najgoroj formi u svojoj dosadasnjoj karijeri...nije zasluzio da bude na listi. ako je zabio 20 golova to ga ne cini igracem premiershipa....ima igraca puno boljih trenutno...van Persiu ne moze ni prici trenutno niti jedan od njih!
Runi je dao manje golova od van Persija,ali ga to ne cini manje korisnim.Arsenal bi bio bolje plasiran da van Persi nije bio toliko puta sebican,gledao svoj interes,dok je Runi stavljao ekipu ispred sebe.Rezultat toga je da je Man Utd prvi,bori se za titulu,dok se arsenal bori za europu.
De.bil, ljuti se ness okolo isto da su mu drugi krivi sto ne moze gola dat lik, ja bi cissea stavio
van persie ili rooney ostali nisu ni blizu
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
dajem glas za Daniela Sturridgea, dizao je Chelsea iz mrtvih kad je bilo najteze
hahaha nemoj reci haha
hahah KAKO SI GLUP!
ja bi to dao rooneyu i ageru...zasluzeno vala
parker jel\' ovo vic? il\'?
van percy i deset praznih mjesta iza njega ostali se mogu nazvati samo izvođači penala za njega..
dje se more glasat da za djeku glasam
Joe Hart jedini normalan u City-u
Valencia je iz Španije :P