Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je istina da su mu blokirani njegovi milioni onda je to najveca glupost na svijetu,on je te pare posteno zaradio prije izvrsenja djela ako ga je uopste izvrsio,ukratko njegove pare jemaju veze aa tim,ako je kriv neka ide u zatvor,ali ono sto je prije toga zaradio nema niko pravo da mu blokira !!!
Na bolesnom zapadu sve moze ako nisi poslušan ko ker
Sad neka se napije i izađe malo vani
Pare pare ojri I slobodan siiii a zrtvu ko ebe
Zivis u skupocjenoj vili , a trazis da ti neko uplati kauciju?
blokirani mu računi pa ne moze platit
Jos jedan dokaz kad imas veliku lovu zakon za tebe ne vaze pa u kojoj god Drzavi bio...
Fadil na aparatima
Pa gdje su njegovi milioni.🤔
Blokirani
Ako vas bas interesuje ja sam platio kauciju, I poslao mu jos 7 maraka da pojede nesto. Nisam ima vise meni ostalo jos 28 markica do prvog
Ja mu napunio dopunu, bio fraer u minusu
Messi mu platio kauciju