Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite da su Izraelci igrali protiv Njemacke i da su njemci skandirali sieg heil i ubi zidova... ja mislim da bi njemacki nogometni savez bio suspendiran na 40 godina... a Srbima nista i nikakva kazna niti se ko zali niti to ko od nasih politicara ostro osudjuje u javnosti i preko medija, a samo u srebrnici je zaklano prkeo 8000 ljudi i pobacano u rupe i oni ce na to skandirat na teritoriju BiH NOZ ZICA SREBRENICA, to je s amo dokaz kako smo bijedna jadna i tuzna stoka sa kojom moze raditi svako ko sta hoce, HEJ OSTAT CEMO U DOBRIM ODNOSIMA, PA TO JE NEVIDJENO!!! umjesto da ih se tuzi i fifi i uefi i ne znam ti je gdje, oni na to sve ostat cemo u dobrim odnosima. Dabogda nas poklali jos ovo malo sto nas ima i pobacali u Drinu, Neretvu i Unu jer mi nista drugo ni ne zasluzujemo!
.......ako su ovo prijateljski odnosi kakvi bi onda tek trebali biti neprijateljski....
A zasto ce uvijek biti onih koji ce velicati genocid u Srebrenici? Znaci unaprijed kazete kako nemate u planu da poduzmete nesto? Na snimcima mozete vidjeti ko je pjevao, pohapsiti ih i u zatvor na jedno 3 godine kazne. Pa cete vidjeti hoce li ih biti. Supacki savezu i supacka drzavo
SUPACKA,APSURDNO UREDJENA DRZAVA VELIKIM SLOVIMA
Cuj drzava nema nista sa savezom.. Jok eto takmicis se pod zastavom Zimbabvea.