Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je zavladao je haos, tuku se navijaci a bogami i ja sa zenom se tucem, ona hoce Turske serije a ja hocu gledat nogomet. Evo rekoh sada cemo gledati Turke i prebacim na utakmicu, kaze nisu to Turci.
Euro France 2016,smotra mira,ljubavi i tolerancije,hahaha.Lijepa buducnost nas ocekuje.
Eh, a da je neki musliman se ovdje našao, pa pomolio Boga da ga sakloni od ovih luđaka, bio bi pretučen, uhapšen, i deportovan na mjesec.
srecom navijacke skupine iz hrvatske bojkotuju inace bi bilo degeneka takodje,ne smnjam. svako zlo za neko dobro
Samo po zakonu...rusi su vazda bili fukare i primitivc,pa im to odgovara da ispolje svoj papanluk...kao i njihov presjednik putar psihopata...retard...
Ovo Euro bas fino sluzi huliganima iz citave Evrope da se uvjezbavaju, valja uskoro vracat ove doslje nazad :D
Wieder mal Scheiss' gemacht :P
kakvi ba nijemci? to su ruski emigranti koji zive u rusiji. ima ih u dojčlandu milion
neko je iz mase.
ovo izgleda postao hobi europskog prvenstva. da se malo pomlatimo između dvije tekme