Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav tip igrača poput Pata ,Van persija.Robena,Toresa i slične ko kupi je najveća budala.Ljudi uzimaju milione a pola radnog vremena provedu po bolnicama.Sve su ovo igračine što jest jest al kad su im staklene noge kakve koristi.
na svakom su mi tiketu bili.
E dobar vam je tekst, ni spomenuli niste rezultat utakmice...
Nek je tebi Messi bolje golove dao. Samo cu spomenuti onaj Robbenov gol na asistenciju Riberya protiv manchestera za 3:2. Za pola sezone zabio 16 golova. U gotovo svakoj utakmici i gol i asistencija. Zato tise fudbalski znanci. Ribery i Robben da nisu stalno povrijedjeni bili bi vjerovatno dva najbolja krila u Evropi.
jaoooo mamicu vam sprzim,unistise mi tiket
dva prepresmijesna igraca riberi i roben ko proliv