Uoči Svjetskog prvenstva
0
Novi kodeks tjera huligane sa ruskih stadiona
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabranite im i da navijaju uopste, ovo postaje k\'o gledanje tenisa, a ne fudbala jbt
ja volim volim volim samo tebeeeeeeeeee
Against modern football !!!!!
cuj cigare zabranili... pa jel oni kontaju koliko se prosjecni navijac koji istinski voli svoj klub nervira na utakmici... ja sam znao po kutiju i po, dvije ispusiti za 90 minuta pa nikog nisam povrijedio osim svojih pluca... pretjeruju
Dodjite odje, jer odje more SVE!
blago majci, svi smo kezualci
blago nani svi smo huligani
Huliganstvo izbacit sa sportskih terena. Kući pa radit sranja. Pametne Ruje...
Mam.u vam j.e.b.e.m. globalisticku, firme prokl prave od klubova, a ljudima koji vole klubove zabranjuju pristup, krepali daBogda i propali svi, pocesvi od onog majmuna Abramovica, pa prema onim gorilama sto kupise City, pa sve do jednog koji je privatizovao neki radnicki klub. AGAINST MODERN FOOTBALL ! LIBERTA PER GLI ULTRAS !
Ovo treba i kod nas! :D
Sminka. Bice ovako i kod nas...