Na zabavi do ranih jutarnjih sati
0
Novi Balotellijev nestašluk, prijeti mu klupska kazna
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj derpe, pokaro pola budve i da bude derpe :d
a znas kako to ide, jel neko laf i uspjesan odmah je u ocima loosera i besposlicara derpe. ne znaju koji bi mu nedostatak prisili pa najlakse ono \"prica se da je derpe\" @njemacka znas kako Ibrahimovic kaze \"dovedi sestru pa da vidis jesam derpe\" A sto se tice clanka, nevjerovatno kako mancini voli ovog garonju, garonja partica do ranih jutarnjih sati a mancini ga \"ruzi\" sa \"mozda zabije 3 ako slijedeci put ne bude partijao\" Pa s.m.r.adu zabarski jel te balo karindza u pakas pa mu ne smijes nista.
http://www.google.com/imgres?q=EDIN+DZEKO+GAY&um=1&hl=en&sa=N&biw=1540&bih=806&tbm=isch&tbnid=eBKWrxQERPi_QM:&imgrefurl=http://www.soccer24-7.com/forum/showthread.php%3Ft%3D185821%26page%3D164&docid=1Js9NgNNssRZJM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-BU6IlSmoRLs/Ti67cWe9USI/AAAAAAABAo4/ECgH5rJzBbw/s1600/edin%252Bdzeko1.jpg&w=860&h=1024&ei=g6hTT7j-OoTusgbvoYn2Cw&zoom=1&iact=hc&vpx=159&vpy=106&dur=278&hovh=245&hovw=206&tx=100&ty=139&sig=102046662533231298116&page=1&tbnh=99&tbnw=83&start=0&ndsp=46&ved=1t:429,r:0,s:0
Ma da...Prijeti mu Mancinijev k.u.r.ac sa kojim je u sjajnim odnosima!!!!! Džeko odlazi poslije kraja sezone jer ćeš uništiti i sebe i reprezentaciju ako ostaneš u vještačkom klubu!!!!!!!!
Moj sin nije gey...uh nedo bog
Policijskog sata ?????????????????????????????????
mislim da ste vi samo neodgojena bagra koja govori tako o Edinu jer ste to ponijeli iz kuće a ako je vaš problem to što nevidite Edina u svakakvim izdanjima sa djevojkom ili to što se Edinova djevojka neslika za playboy nemora da znači da je on nešto drugo jer ste vi koji samo čekate kako čete nekoga poniziti jer ste neodgojena bagra a ko dosad to niste primjetili Edin je barem po meni samo jedno neiskvareno odgojeno biće i svaka mu čast na tome jer je malo osoba skoro ih nema nikako sa takvom slavom i popularnošču da se ponaša tako još jednom SVAKA TI ČAST EDINE
Treba mu uraditi DNK analizu. Ispostavit će se da mu je Mancini boiloški otac otac.Kao u \"sapunicama\" !
Kad je Dzeko odlucio da ide u Englesku i City, trebao je biti spreman na sve ovo sta mu se sad desava, sad bi se manje sekirao pa bi i bolje igrao kad mu zabar da priliku, bilo da pocne utakmicu, bilo da udje sa klupe. Mancini je uvijek imao probleme sa igracima u svakom klubu koji je vodio, trebao je to nas Bosanac imati na umu kad se odlucio pridruziti City-u na poziv zabara. Moze se Dzeko nervirati i sekirati sto ga Mancini zajebaje, ali Italijan je sef i bice onako kako on kaze, barem dok ga seik ne otpusti. Zato nek nas Bosanac sljedeci put dobro razmisli kad bude birao klub i sefa.
Ovi j.e.b.e.ni zabari guraju jedan drugog..tako i pasce Mancini..ja misslim akd bi NEDAJ BOZE Balo zavalio 4 gola na jednoj tekmi- NIKADA ga vise Mancini nebi izbacio iz igre..on je super igrac za Teveza,Silvu,Aguera..skrtac ko i ostali pomenuti..Jednostavno,on je MARIO, Edin je EDIN...Mario zdere zabe isto kao i magare Mancini a Edin zabe ne jede;)Jeebeni zabari!
je.b.em li im nerodjenu djecu zabarsku
imam osjecaj da sto vise ovaj baloteli nevolja napravi vise ce igrat pa ni jedan jedini skandal dzeke od kako je u engleskoj a dobija sanse samo pred kraj utakmice..nesto tu ne stima..dao 4 gola totenhemu,pa opet na klupu..i mislimj da ce se prije tevez ustalit u prvu postavu zajedno sa balotelijem nego dzeko..i sta ce sad ako kaze da je nezadovoljan da hoce da ide man city ce postavit veliku odstetu koju niko nece moci platiti pa mu moze bit gore ko tevezu pred pocetak sezone..
Cvrcak....to je mozda sto se Dzeko ponasa isto ko mala uplasena curica... da provoda kakvu britansku manekenku...da napravi neku nepriliku...da se pojavi u zutoj stampi...da opali kome šamar JA GARANTIRAM DA BI IGRAO VIŠU MINUTAŽU U KLUBU I IMAO BI RESPEKT al jok...valja slušat mamu i babu svaku noc ih zvat u Sarajevo da mu daju uputstva :-)...mama i babo nedaju da gu.zi boje se uzet ce im novac kakva...
jel;i istina da je dzeko DEPRE ? jeli iko naseg dzeku vidio sa trebom ? ovdje se prica da ga dzeko prima u paksu ?