Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce ovaj Milan zvijer u napadu
Samo ako promasi sta god, nemojte mu psovat poslije toga. Eto toliko.
@Smucalo Upravo to, takav je nas mentalitet sta ces. Znam ja nas, yebo ti nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imam neki dobar osjećaj za ovog Đurića..
Daj Boze! Meni izgleda nekako "smotan". Nadam se da sam lose procijenio!
"prihvaćene od "starijih" kolega" postovani klixe molim vas da ne koristite "od strane" ili kao sto je u ovom slucaju "od kolega" jer se to smatra kao nepravilnost u nasem lijepom bosanskom jeziku, ovo stanovnistvo je dovoljno zatupljeno i dovoljno mu je mozak ispran ovim nepravilnostima, ovo vam, kao najcitanijem bh portalu, zaista ne treba. P.S. zaposlite lektora, ocigledno vam je potreba. Hvala ;)
ovaj Djuric izgledom baca na Ibrahimovica...
...'nako fin je ovaj novajlija. Ako je bar pola dobar fudbaler k'osto je "handsome", moglo bi bit' fajde od njega.
A odakle l' je ova familija? Jer, nesto mi je puno, brate, na Bajagu. Isti Bajaga! Sareni su muzicari. U snu se ne snilo!
Obavezno ga odma u prvo utakmici u udarnu postavu. Ibišević koliko god da je dao za reprezentaciju, trenutno ne bi trebao biti ni blizu prve postave. Ovaj momak je ako nista drugo, standardan u svom timu.
Djuro ce zabit' pesest andori;)))))))
Prosjek. Istina dao je nekad davno 3 gola mladoj Njemačkoj. Ostali su van forme Džeko jedva 6 golova u sezoni a Vedo hmmmmm....
Sad imamo našeg pravog Zlatana Ibrahimovića, dobrodošao Milane ;-)
napišite šta o ovom momku kemalu kariću koji je sa 4 mjeseca ostao bez noge,ima karcinom,pomozimo mladom momku koliko možemo svi,tek mu 23 godine
Novajlijama želim puno sreće, nadam se da će se uklopiti.
Novi igrac Andy Carrol, pored njega na petoj slici trci nas Havier Mascerano i naravno selektor Hari Varesanovic aka Hari Mata Hari :)
milane bosna je uz tebe sretno zmaju daj nam radosti
trenerke su predobre
Otkud nebosnjak u ovoj repki. Treba hitno vanrednu sjednicu da se sprijeci posrbljavanje repke.
Kako si siguran da nije Bosnjak ;)
Ne mora biti vidjen na dzumi da bi bio Bosnjak, dovoljno da ce slaviti golove pod ljiljanima ;)
Sta je sa Salaticem?
Milanče će da kara andorce aBd ...