Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah ja zavidnih ljudi majko draga. Ja naavijam za Celik, ali mi je drago kad drugi klubovi dovode dobre igrace (nadam se da je ovaj takav) i na taj nacin tjeraju i ostale da isto cine i jacaju kompletnu ligu. Samim time ce i nasi klubovi koji budu isli u europu postizati bolje rezultate.
jasta neg dobar pa odigrao cak 4 utakmice za veliki borac iz cacka :D , ovo nesto tipa melunovica, haurdica i tako tih :D
Dobrodošao!
Ovaj ko Messi
Njima niko ne može pomoči !!!
Koji qrac mjenjate ekipu svake godine, nikada se necete ustimati...
Neko Safeta Saju Nadarevica a neko zrtveno jagnje za izgubljenu utakmicu, nekakve propale talente, za sebe kazu da su "divovi", al to su zapravo jadni, maleni udbasi... 7 godina, 8-a dolazi, udbasi placu za bilo kakvim trofejom.... :)))
Nemoj tako kralju ko nije čuo za irfana vuhljšanina taj ne zna ništa o fudbalu
Oo kučketino,nisi nam se odavno javio. ;) Poruci Saji da vrati trofej "Ismir Pintol" iz 2002. godine! Izdajica!
Prešao iz Pazara u OFK i nakon TRI naredne sezone provedene na posudbama, ŠEST godina kasnije se vraća u Pazar. Bravo, klixtelektualci!
do kad traje prelazni rok u ovoj našoj amaterskoj ligi, ili se može dovesti igrač kad god ko poželi ccc
Slobodne igrace mozes potpisivat tokom cijele sezone, i to nije samo kod nas nego i u ligama petice :)
Samo da se ne ponovi Melujović jer je i on po klipovima bio dobar a ovako truba. Navijam za Borac iz Banja Luke ali što ste toliki dušmani trebamo biti sretni jer je jedan klub doveo tako dobro pojačanje, pa čemu pametovanje i ismejavanje klubova čuj bre tuljume itd. Pa svakom se desi da izgubi pa Grčka je igrala sa Lichensteinom slabo skroz i šta sad grci svi trebaju pisati konobari piće ovo ono. I treba Dodika sram da bude što je ono sinoć radio, mi smo jedna nacija svi svi smo bošnjaci a neka on ode u svoju rbiju i nek tamo pametuje nama takva izdajica ne treba. Volim te Bosno i Hercegovino
ja mislim ovo ima sve nesta za cardifom ;)
Sta ce reci srbi na dovodjenje siptara? Bice krvi u svlacionici....
Jesu se promangupisali, kad Ibrahimovica dovedu :D HAHAHAHAHAH !!
najskuplji jer moze pojesti cak 3 tuljumbe
A kol'ko se na jugu pojede "tuljumbi" , o tome necemo da pricamo...
moze pojest anera mrtvog u grobu sve mu kosti covjek pojede
PRIKAŽI ODGOVORE (9)