Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da na ovog kreleta trebaju biti ogorceni i navijaci Barce, ne zbog toga sto je i njih ostetio (ruku na srce manje nego Chelsea), nego zbog toga sto im se posrao u cejf. Uopste ne mislim da bi Chelsea sigurno prosao da je bilo normalno sudjenje, ali se lik definitivno pokenjao na polufinale lige prvaka.
Jašta je hrabro vodio utakmicu. Nije imao hrabrosti 3 puta da svira penal. A povrh toga je dao crveni karton a uopšte nije bilo kontakta između igrača a svaki put je bio jako blizu. On uopšte nije dorastao da vodi utakmice ovog nivoa