Nogomet
0

Nogometni transferi: Karagounis, Bianchi i Malouda

FENA
Pregled nogometnih transfera Atene, Manchestera i Londona. Karagounis će igrati za Panathinaikosu, Bianchi za Manchester City, a Malouda za engleski Chelsea.

ATENA -Vezni igrač grčke nogometne reprezentacije Georgos Karagounis (30) raskinuo je ugovor s portugalskom Benficom i karijeru će nastaviti u Panathinaikosu. Karagounis je bio član portugalskog kluba posljednje dvije sezone, a u domovinu se vratio bez odštete potpisavši trogodišnji ugovor za Pao. Karagounis je karijeru započeo u Panathinaikosu, a igrao je i za Apollon, te milanski Inter.

MANCHESTER - Talijanski napadač Rolando Bianchi (24) prvo je pojačanje Manchester Citya nakon što je ovaj engleski klub preuzeo Sven-Goran Eriksson. Bianchi je posljednje dvije sezone bio član talijanske Reggine, a u redove Citya preselit će za 13 milijuna eura odštete. Bianchi je prošle sezone bio četvrti strijelac Serie A sa 18 pogodaka i bio je jedan od najzaslužnijih igrača što je Reggina izborila ostanak u prvoligaškom društvu. Prije dolaska u Regginu Bianchi je igrao Cagliari i Atalantu.

LONDON - Francuski reprezentativac Florent Malouda potpisao je u utorak četverogodišnji ugovor s engleskim nogometnim klubom Chelsea te će u utorak otputovati u Los Angeles gdje će 'Bluesi' igrati protiv Bluewingsa i Los Angeles Galaxya. Francuski krilni igrač je otišao iz Lyona i iako Chelsea nije otkrila za koji iznos ga je kupila, predsjednik francuskog prvaka Jean Michel Aulas je rekao da odšteta iznosi 20 milijuna eura.