Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mozda klanjala, ali ti se stara nag,uzila kao da klanja kad sam je ja, jedan veliki osunecheni turchin prchio sa zada.
...Krstit cu se kao prije jer moj nitko klanjo nije, čuvam obraz roda svoga nema gazde osim Boga, tri Božićna nedam dana za stotinu ramazana, Krist se rodi........ Sretan Božić braćo UM94 ŠŠB96
ovo je sramota,bolji su bh stadioni od svih hrvatskih
10 275 gledalaca pa ybt te taj stadion SAŠK napredak ima veci stadion hahaha
\"Grad Rijeka ovog ljeta investirao je u novu travu i drenažu, a nova trava koja je dovezena iz Njemačke trebala je biti otporna na vrućine i padavine.\" Prije ce biti da je uprava grada Rijeke oprala ogromnu svotu novca tom investicijom. Isti su kao i ovi nasi samo sto se kod nas nece izliti rijeka da otkrije sta se to sve skriva \'pod zemljom\'.
Ocigledno im nije dobra drenaza,kada ne moze da upije 35205205862 litara vode.