Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad bi ovi iranci uzeli Safeta, to bi po humanosti prevazišlo svu onu humanitarnu pomoć u ratu
Nek nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a, A evo im silikoni, atomska i Pape
Pametni ljudi, i ovako jedva sastavise tim, zamisli kad tek nemoras razmisljati o lijevom beku.
obećali su mu i novu trenerku ...
Samo ga vodite, učinićete nam veliku uslugu.
Shije nemaju para koliko nama nas Safet vrijedi,ne damo ga ni za kakvo blago. mi smo Papetovi-Pape je nas,jos ako Bog da do 2016.
Eto vam jos vam saljemo i kesa uz njega samo ga uzmite!
gledam americke tv,citam ostale medije...amerikanci su izmislili I proizveli skoro sve sto danas koristimo u svijetu elktronike,interneta,mobilne telefonije,facebook,da ne nabrajam..ali I dalje koriste rijec "tape" (tejp) kad je u pitanju govor u tv snimku,mada niko ne koristi ,ali pojam je ostao usadjen u svakodnevni govor,dakle kad Pape govori o kasetama,misli se na snimak,isto jos mnogi kazu "kasetofon u autu" a u stvari ne frcera na kasete..
kako je Iran dobro odigrao protiv Argentine i Nigerije sa duplo slabijom ekipom od nase. Da ih je Susic vodio fasovali bi samo tako, jos ako bi bez lijevog bekao poceo protiv Nigerije.. bila bi im puna mreza :)
Nece mu dati Alma !!!! Ona nece nidze iz Pariza! Nece u Sarajevo a kamo li u Iran!!!!
Pametna
Svaka čast, braćo Iranci! Uvijek ste nam pomagali kad nam je najviše trebalo... Vodite ga!
Nema Sanse da ode!!! Jos nije Tinu prodao nigdje dobro! Tako da ce ostati i na evropskom da zavrsi posao! Nije sve u parama kod onih koji imaju para!
Dok nije bilo net mogli su "bombe" valjati tipa zelle ga ovi zele ga oni.Nikad necu zaboraviti "medijsku senzaciju" Safeta Susica trazi Barcelona Ta vijest se zadrzala na BH prostoru 24 sata tek toliko da realni klixeri daju komentare da njega niko nece osim rep.BiH.Dizu mu cijenu a on ne vrijedi ni onih 5.000,00 km koliko zvanicno stoji.Mislim da je Sajo sa badom iz saveza namirisao novac zato se on i trufi da ostane.
Sušića i Spahića sa pridom vam dajemo !!! Samo nosite ih !!!
VODITE GA BEZ PARA
Eto vam ga halal vam bio, trebal jos para da vam posaljemo prida :D
i njeg i konjica ako vam nije problem ionako ga ne razumijete