Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo show. Znači sad moramo čekat da padne Dodik, kako bi smjenili Vicu i ove degene iz saveza. Sistem u fudbalskom savezu je komplikovaniji od državnog uređenja BiH.
Kad će anketa o novom predsjedniku Saveza i direktoru A reprezentacije?
Stabilni trend nazadovanja se nastavlja. Stota pozicija je na vidiku. Samo nazad momci.
Zasto je latvija losa u nogometu a urugvaj dobar? Nije zbog predsjednika nogometnog saveza. Ili imas igrace i talente ili nemas. Vi i latvija nemate. I to je sve.
Lopovi u svim porama društva
Kakve mi moralne gnjide u fudbalskom savezu imamo, da se niko ni po mudima ne počeša za ovaj katastrofalan sunovrat reprezentacije
Super sila smo
Nismo za top 20 ali nismo ni za ovog mjesta!! Kad smo kompletni dobro igramo i pariramo svima, cim fali par kljucnih igraca postajemo rupa!! 40-50 mjesto realnost
Pa ako je realnost po tvom da su nize 30+ mjesta daj nam onda ti objasni kako se to boduje? Da nije mozda po stranackoj liniji?
Malo jači od kisele
SAVEZ NAPOLJE !!!
Nema veze, bitno je da smo mi živi i zdravi. Da igrači pojedu sirnicu, burek. Ostave "srce za Bosna na teren". Malo se posjeti familija, savo dobro govori. Sve pozitivne stvari...
Dobro je, polako ali sigurno koracamo ka 100toj poziciji. S obzirom na tezinu protivnika ove godine mozemo ubrzo docekat taj jubilej.
dobro smo prosli kako smo slabo igrali, vicko desyruktivac
Elham Vicika
Hrvatska 10., Srbija 33., Slovenija 57., Albanija 66., Makedonija 69., BiH 74., Bugarska 83., Kosovo 102.