Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam je neko iskusniji na klupi sigurno bi bili u top dvadeset
BiH je puno postigla, jer za 90 % hrvatskog uspjeha su zasluzni Bosanci koji igraju za Hrvatsku. ;))
ljudi ne budite smjesni.. ova lista niti jeste niti moze biti realna! za razliku od ATP liste gdje svi teniseri igraju mahom iste turnire (12 obaveznih i poslije popune sa par najboljih rezultata sa ostalih koji su opet svi svima dostupni) ovdje se u istu listu mecu drzave koje igraju u americi, aziji, evropi, africi ali ne i medjusobno! zatim cak i ovi sa istih kontinenata igraju u razlicitim grupama i ne igraju svi sa svima. tek svake 4. godine imamo takmicenje reprezentacija sa raznih kontinenata jedni sa drugim. i opet su tu i neke slabije repke na ustrb boljih koji zbog kvote svog kontinenta ostanu kratke! daleko je vaznije u fudbalu napraviti nesto na nekom velikom takmicenju! nego biti plasiran par mjesta gore ili dole na ovoj i onako presmijesnoj listi! a da bi se nesto napravilo prvo se negdje treba i kvalifikovati, sto bosni jos nije poslo za nogom! srbija i nema neke uspjehe ali ima bar klupskog prvaka evrope i svijeta ('91.) i 2 puta U21 vicesampione evrope ('04. i '07).
mozemo mi i puno bolje, a prtugal bi mogli pobijedit samo da se malo potrudimo
Samo cu reci Kosovo republik, a uskoro Vojvodina republik i Sandzak republik. Sto se Hrvata tice, moze li mi neko reci gdje onaj Modric igra sad, posto mu je vvelika minutaza pa ga ne mogu da lociram, mozda ima modne revije, onako ljepuskast.
ajmo bal___ije ale pusite ku_rcineee!!! go..vna zaos..tala prlja..va obre..zana.... ma..rš u sudan mami..cu vam
Gdje je vlahadija? 37, jedno mjesto iznad silnog Haitija! Muahahahahahaha
prije ce biti da ti je rodna Listica u srcu, hehe
Ma silovat ce vas janezi :))
Bravo za Bosnu i Hercegovinu, kako necemo kad imao trio snova: Pjanic-Dzeko-Ibisevic.
Samo tako zmajevi bit ce mo mi i bolji,jer smo pokazali da znamo igrati protiv velikih drzava!!! SVAKA CAST!
A što je BiH postigla u zadnjih 5-6 godina? Ili još bolje, što je ikada postigla, a ipak je 26. Objektivno, mjesto joj je iznad 80. mjesta.
Pa sto onda Hrvati vjecno zive od te stare slave hahaha
J.e.b.o vas Brazil, kada je sta postigao u zadnjih 5-10 godina? Ne zivi se od stare slave!
stara baba nebi takvu listu uradila,brazil da nema u top10.
KARINE (: