Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci sve vam prastamo, ali dajte vise zaigrajte vec jednom ono "zmajevski"... sretno
Bolji smo ,, aplauz na himnu,,pet komada ,,
Bolji smo. Aplauz. Pet komada,pet komada-to je nasa nada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosao je trenutak istine,ili idemo ,ili ne idemona "euro"!Sretno"zmajevi",i mi smo uz vas bez obzira da li veceras pobjedili,ili ne!
bravo moke!!! ti si pravi navijac, a ne ko ovi ako izgubite odmah cemo vas na stub srama, reprezentacija se bodri i kad dobija i kad gubi!!! Naprijed ZMAJEVI!!!!
Ajmo Izrael bar do boda veceras!!! Ajde sad svi koji cete sa mnom veceras navijati protiv Bosne stavite dislike da vidimo koliko nas ima koji ne zelimo Bosnu na Euru!!! Ajmo like= navijanje za Bosnu, dislike= navijanje za Izrael!! Izrael do boda :D
Hoce li biti potrebna ekipa snajperista da paze Izraelce dok koriste WC.. da nebi slucajno neko iz Hamasa usao....
To je samo SPORT, ja to tako vidim pa nek pobjedi bolji.
bez nacionalizma i sretno ljudi
rasturite čifute kao sto ih je Hićo rasturio
Imaju li pravo za KLIX?
Aj tinks veri tesko in Zenica, but Aj optimista
Nadamo se da ce navijaci doci pameti i nece rizikovati neku kaznu koja ce nas kostati i sljedecih kvlifikacija...primitivizam,nacionalizam,mrznju ostaviti po strani...
nemojte nas i vi razocarati kao rukometasi
LIJEPO IH DOCEKAT .....LIJEPO IH ISPRATIT SA 5 KOMADA ..
zelim vam sve najbolje i da se kvalifikujete.....trece mjesto jos uvijek nije izgubljeno. nadam se samo da ce i navijaci a pogotovu medije vise prestati sa onim pretjeranim ocjenjivanjem u crno ili bijelo....nakon pobjede vas dizu kao da ste osvojili SP a nakon malog kiksa odmah pljuju po vama.....nadam se takodje da ce vise prestati sa onim debilnim nadimcima (mali princ, ministar odbrane.....)
Izeteeeeeeeeeee!
Izrael još nije upoznat sa Bilinim poljem i atmosferom na njemu..Bice veceras glat' 3:0..
Neriješen rezultat ko da gledam. Nemamo mi više onu snagu kao prije.
Bosanci zazelite zidovima dobrodoslicu ... "Free Palestine"