Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Broj dvanaest ga nije nikad primila
ja mislim da ima njih dosta koje praktikuju tribadizam...
volio bih poigrat jedan na jedan sa kojom od njih, najradije sa br 12, jako je talentirana
Osmica Felaini
On bi carstva u 21 vijeku... Kad ste dosadili sa svojim kurcenjem 90-ih godina, Ameri vas izbombardirali... Rusi - samo gledali... Jao, kakve fantazije i tripovi :) :) :)
Svaka Srpkinja koja je igrala za ovu reprezentaciju Federacije BiH zajedno s Bošnjakinjama i Hrvaticama što se mene tiče više se ni ne treba vraćati u Srpsku. Izdale su rod svoj!
Debilu ovo je drzavni tim bosne i hercegovine a rs je samo dio nje tako da su one igrale za svoju drzavu, nemoj biti primitivan, a to sto se tebe nestoo tice sviju zaboli k***c
Bosanac, Srpska nije dio nikakve BiH. BiH se raspala 1992. godine, ovo danas je neki vid međunarodnog prislinog sporazuma između Federacije i Srpske a taj sporazum će uskoro postati nevažeći kad građani Srpske izglasaju na referendumu pripajanje Srbiji. Kad se pripojimo Srbiji, Srbija će se pripojiti Rusiji i onda ćemo biti jaki ko beton. Jači od Vizantijskog carstva koje je haralo prije nekoliko stotina godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)