Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi bez Džekinih tranši odoše u Antaliju, a Željo se probija do nekog Rovinja jadna majko. Šta vam A.Osim uradi od kluba........ Vjerovatno odoše do Rovinja odnijeti zastavicu i šal u neki kafić kako se ne bi mučio onaj šofer koji je jučer raspravljao sa mnom o \"veličini\" njegovog Želje. Probudite se strumfovi ode vam klub u ambissssssssss
Fudbaleri Sirokog doputovali u grad pradjedova.. Aferim, znalo se da cete se kad tad vratiti korijenima.. P.S. Gdje je listica bila u bivsoj Jugi..pa bolan, za vas niko ne zna, ni na karti ni fudbalski, smijesno selo, smijesan klub.. Mada sramota za BiH sto smo vam pruzili i ovo malo Sadake od publiciteta..
e moj \"sire\", mora da si se najeo pokvarena sira. Željine titule iz 1998, 2001 i 2002. ništa ne vrijede. Osvojene su na 23 posto BiH. Dalje, tek treba osvojiti ovu titulu 2012. Da ona slučajno ne ode u \"lišticu\", ili možda Banja Luku ili Koševo, a možda i Pod Bijeli brijeg. A ta \"mala lištica\" je najuspješniji nogometni klub u ovoj državi poslije rata. Ima dvije PRAVE titule (u zajedničkoj Premijer ligi 2004 i 2006, jedan Kup 2007 i deset uzastopnih izlazaka u Europi. Čija je sramota da \"lištica\" s 10.000 stanovnika šije Sarajevo koje ima 500.000 - \"lištice\" ili Sarajeva? Šuti mali jadni štrumfiću, šuti.
Pokazuje mi da je najtrofejniji KK u BiH Široki što u prevodu znači j.e.b.e.š te trofeje lokalnog nivoa! Korisniji podatak je da ste za 77 godina osvojili samo jednu titulu-to je pravi pokazatelj vase \"veličine\".
NISTA BRATE STO SE TICE GODISTA IMAM 22 GOD MISLIM DOVOLJNO A AKO SI IMALO PAMETAN SAMO UKUCAJ NA GOOGLEU NAJTROFEJNJI BH KLUB I SVE CE TI SE SAMO KAZATI NA WIKIPEDIJI OD TROFEJA DO GODINA
od 1998 osvojio 2 titule, a po tvojoj teoriji 5... hehe, daj momak koje si ti godiste
Šta je bilo od 1921-1972=51 godinu, je li bilo kakvih trofeja za tih 50-tak godina, a šta je bilo od 1972-1998=26 godina, je li bilo kakvih titula u tom periodu? Moj sir probudi seeeeeeeee
Široki Brijeg je Široki Brijeg, a Sadaka City je Sadaka City. Ne može se više naprositi, svijet shvatio naciju ispijača kava i lažnih multietniĆara i normalno da otkreće glavu. A ti administratore, fašistu, opet za sekundu stavi 12 minusa.
EVO SAMO PODSJETNICA: SAMPIONI:1972,1998,2001,2002,2010,2012 new KUP:2000,2002,2003,2011,2012 new DJABA JE ZAVIST JE CUDNA STVAR ZIVIO NAM OSIM DRAGI GOSPODAU FAMILIJEEEEEEEEE,AMAR AMAR OSIM OSIM. PAMETNOM JEDNA DOSTA IVICA STARIJI AMAR TROFEJNIJI OD MALOG TORPEDA I OD LISTICE NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!!!!!!
Široki Brijeg je Široki Brijeg, a Sadaka City je Sadaka City. Ne može se više naprositi, svijet shvatio naciju ispijača kava i lažnih multietniĆara i normalno da otkreće glavu.