Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a wir schwören Stein und Bein, auf die Elf vom Niederrhein, Borussia unser Dream-Team, denn Du bist unser Verein! Die Mannschaft die wird vorgestellt, die Stimmung die ist riesengroß. Schwappt La-Ola durch das Rund, singt der Block schon los. Singen wir dann unsere Lieder, dann ist das voll der Hit - Hit - Hit, und wenn die Stimmung um sich greift, macht auch die Tribüne mit!...
to im je ujedno i najveci inozemni uspjeh...trenirat na borussia parku :D :D
keljovci sutra vam je serija hahahaha mislim da se zove Odbacena Buuhahahahaaa to gledajte kompleksasi a ima vas i takvih ipak ste vi keljovci hajd zdravo
mi smo divovi, nas je cijeli svijet...
Najjači portal na svijetu! Pogledaj članka čovječe, tekst poezija, slike - davinći bi se s***, informacije ekskluziva stroga...nema dalje!! Ljubim ti oca u peniskalo ko god da je ovo objavio, bravo majstore!
Idemo, vi ste PONOS DRŽAVE! Kako god bude!
Atmosfera na treningu je pravo domaćinska, kao da su na prvenstvenoj utakmici na Koševu, koreografija praznih stolica :)
jao duhovitih plavih kompleksasa sto se javljaju iz bijeljine hahahaha neko na borusija parku, neko na livadu.
Hahahahahahha....kompleks je cudo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jašta su