Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da se malo spustimo na zemlju...bez euforije bespotrebne
Vi ste na aparatima od 1921 pozz.
Pozdravim ti ga majci ?
Fan sam Zelje! Zapamtite, Sarajevo ce biti protiv Lecha sasvim druga ekipa,kao sto pokazuju ovi rezultati!!Nece se Poljaci naigrati,ipak Sarajevo nije Man.City. Sretno Sarajevo-sretno Horde pitarske.
Naravno... Ovo je sve zahebancija...
Hvala komso,sretno i vama .!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na pripremama pred prošlu polusezonu derali smo sve redom, digli rep, a onda smo do zadnjeg kola strepili za titulu. Tako da je ovo mnogo bolje. VOLIM TE BORDO SVETINJO!!!!!
mislio sam pred početak proljetnog dijela sezone buraz.
Cinjenica je da Sarajevo postaje sve veci Europski klub,pa makar gubili i sa 3 razlike. Pa Nijemci razvalise na svjetskom prvenstvu mnogo jacu ekipu nego sto je danas Sarajevo,pa skoro nikom nista. Bit ce tu vesele price oko fk Sarajeva.A prije price ima mnogo mnogo posla.Prave rezultate ja licno ocekivam,tek nakon 3-4 godine.
Navijat cu za Sarajevo svim srcem.Kao za Olimpik. A Zeljo ce napravit bolji rezultat od komsija. E sad drage bosnje raspalite sa svojom zavidnoscu!!!!
Vorskla Pltava, klub vrijedan 17-18 miliona eura. Prijateljska utakmica ne znači ništa, a može biti i dobra opomena na eventualne propuste u taktici. Glave gore, srce na teren protiv Lech-a i nema brige !!!
Stojcev iskljucen u 10 minuti. Pamet u glavu protiv Lecha. Fali Delac. Golmani su nam rupe.Nadam se da ce ove pripreme biti od koristi.
"u petak će odmjeriti snage protiv Mladosti iz Doboj Kaknja, a 14. jula dočekuju prvaka Poljske Lech Poznan" :))))))))))) crno-bijeli svijet
dobro ste igrali navijac sarajeva
SARAJEVO- VORSKLA KUDA 0:3
ovi posli stazama Mikronezije :D