Nogomet
2

Nogometaši FK Sarajevo spremni za izazove, sve veći broj članova kluba

Klix.ba
Ekipa FK Sarajevo (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Ekipa FK Sarajevo (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Stručni štab i nogometaši Sarajeva spremaju se za uzvratnu utakmicu u kojoj će Bordo ekipa tražiti prolaz u treće pretkolo. Poznato je da je protivnik Sarajeva u četvrtak albanski Kukesi, koji u prijestolnicu Bosne i Hercegovine dolazi sa pobjedom od 3:2.

Detaljnom analizom prethodne utakmice, video analizom protivnika te posebnim trenažnim jedinicama Sarajevo će pokušati otkloniti greške iz Tirane i dobrom igrom i prolaskom u narednu rundu takmičenja obradovati veliku armiju bordo navijača.

Kako se spremaju stručni štab i igrači, intenzivne pripreme za predstojeću utakmicu radi i klupska administracija. U sedmom mjesecu tekuće godine mogli smo vidjeti mnoge bilborde i reklame u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, koji su za cilj imali da povećaju interes navijača FK Sarajevo za klub.

Pored toga, zanimljiva TV reklama, radio jingli te reklame u novinama su bile prisutne u medijima. Evidentan je veliki napor klupske administracije.

"Pozivamo sve naše navijače da iskoriste posljednjih nekoliko dana pred početak BH Telecom Premijer lige i da dođu u prostorije kluba te se osiguraju godišnjom ulaznicom za predstojeću sezonu. Cijene godišnjih ulaznica su povoljne, jeftinije nego prethodnih godina. Više informacija o tome možete saznati na našoj zvaničnoj web stranici kluba" , kazala je Anela Potura iz odjela za marketing FK Sarajevo.

"U proteklih mjesec dana imali smo nagli porast broja članstva u FK Sarajevo. Pozivamo sve zaljubljenike u bordo boju da se učlane u klub. Mnogo načina ima za to. Možete posjetiti našu web stranicu, BORDO Caffe ili naša dva Fan Shop-a, u kojima možete dobiti sve potrebne informacije za članstvo.", dodaje Aida Kadić iz odjela za članstvo FK Sarajevo.