Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Barbarez opet nekako najbolji od preostalih kandidata, ja navijam za njega.
Ne pitamo se mi...
Eki to
Barbarez je idealno rješenje za narednih 20 godina
Tacno, ali Sergejev patriotizam, reprezentativno i bundesligasko igracko iskustvo, sve ono nauceno u Njemackoj, ljudski kvaliteti koje ima, daju mu za pravo da kod navijaca dobije taj mali kredit koji ostali ne mogu dobiti.
Midhat Džeko - selektor reprezentacije BIH!
odusto, pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=Bw1ZrFplwt4&app=desktop
Zaslužio je Barba'' da bude selektor, to je poslijeratna legenda'' pa šta god se desi u preostalom dijelu kvalifikacija, mislim da ga igrači dobro poštuju i uvažavaju što je najbitnije uz dobru disciplinu i zalaganje Barba'' da to posloži, moglo bi se dogoditi i osmo čudo'', ali sve u svemu Barba je doar čovijek'' poznaje fudbal nijr ters osijrcam da će mu damo najbolji igrati i uz spotsku sreću, vodice Barba'' repku'' i u Francuskoj. Sve najbolje zmajevi ! :D :)
@insigne dosadan si k`o proljew pogotovo me nerviras sa tim svojim ``wow mo`sh mislit``. jel to sve od tvojih pederskih fora ili ima jos? napusi se kurca papetu kad ga volis. jesam li ti finu zelju pozelio?
Pitam se cemu ovoliki razgovori s kandidatima i cirkus oko toga, zar ce dati nekom posao na osnovu razgovora, ako je tako onda ce Stimac biti novi selektor jer on je najaci "s rijecima", a citam da ce i s njim razgovarati. Na osnovu necijeg rejtinga, dosadasnjih rezultata moglo se odluciti a ne praviti oko ovog ovoliki cirkus. Izbor Stimca dokazanog kriminalca i mesetara, samo dobrog teoreticara koji je na celu Hrvatske na pripremama u Hercegovini pokazao pravo lice u pripremi prijateljske utakmice sa Zrinjskim, koja je trebala biti u cast planiranih oslobadjanja Hrvatskih generala iz Haga pa i Praljka, a koji je izmedju ostalog srusio kameni most u Mostaru,bio bi noz u srce pravih domoljuba i navijaca BiH. Takodjer skriveni favorit je Hadzibegic i po meni takodjer uz Stimca najlosiji izbor,covjek koji je po zavrsetku karijere trenirao nekoliko klubova nista znacajno nije napravio bio jednom selektor kratko, nista napravio zadnjih godina niko ga nece, staviti Hadzibegica bila bi greska
Ovaj tip nema nikakvog iskustva. Posto ce sad neki reci Kovac, pa ova pa onaj....oni su svi barem bili pomocni treneri ili su vodili U21 (kao Niko Kovac). Ovaj nije nista. Ne kontam sa kojim pravom on da bude trener? Onda mozete svakog bivseg igraca uzeti. Jedino ima trenersku licenu, polozenu u Jablanici, koju bi ruku na srce, i ja polozio....
Mrs bolesn, latinska budalo! Na index.hr pa trolaj!
Zele ga i POSTUJU i igraci i navijaci.Nema razloga daljnih muljanja od strane N/FS BiH.Neka dodje,pa neka bude sta bude.Ako nista,bar sam 100 % siguran da ce igraci dati sve od sebe.
Sergej,Sergej,Sergej Barbarez ,Sergej Barbarez,Sergej Barbarez!!!!
A kako se Barba uklapa u nacionalni ključ?
iz reda ostalih :D
Spasiti što se spasiti da.....S.B uz tebe smo....jebat savez sve lopovi
Sergej Barbarez je jedini koji moze dobiti pravo da trenersku karijeru zapocne sa reprezentacijom BiH. Zbog svega onoga sto nam je do sad dao i kao covjek i kao igrac. I niko, ali bas niko vise.
insigne, trazi te velecasni da mu ga posispu. :-))
BARBA SELEKTOR !!! Navijaci ga podržavaju, najbolji je izbor.
ništa, ništa, ništa bez stranca
Sve čestitke!