Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Velikom znalcu Vahi Halilhodžiću i Fenomenalnim Alžircima, kakva borbenost čovječe, nevjerovatno, milina ih bilo gledati, protiv objektivno igrački jačeg protivnika.Još jednom kapa dole.
Bravo za lisice. Pobrali su sve simpatije.
Imaju problem kao i mi nema im ko gola dati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Alzirci svaka cast, Vaha ih postrojio ko u vojsci trce ko navijeni, pravi covjek za nasu reprezentaciju.
Nadamo se da su Pape i manekeni gledali kako se gine za drzavni dres.
@ BHdragon pa znas da se Pape hvalio kako ne gleda utakmice nasih protivnika, vjerovatno nije gledao ni ovu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko misli da igra protiv Švaba mora imati kondiciju maratonca
1 poluvrijeme je Alzir odigrao takticki najbolje do sada, Njemacki vezni igraci nisu imali prostora i izgledali su prilicno lose, 2 poluvrijeme a narocito produzetci su igraci Elfa pokazali da imaju snage za 2 utakmice zaredom, jednostavno na kraju neki igraci Alzira vise nisu mogli da trce nikako, bravo za Vahu sjajan trener koji je taktikom nadmudrio bio i Lowea!
Ovim momcima kapa do poda, OBJASNILI kako se igra za svoju zemlju. Vahi također i bolje mu je da ostane na klupi Alžira, šteta tu mu je da gubi vrijeme sa našim manekenima i da uvodi red među igračima. Smorilo bi ga tko s kim može u ekipu, koliko je zadovoljio nacionalnu konstituciju, šta će napisati koji novinar ako reprezentacija izgubi, a NIKADA neće dobiti ovakvu požrtvovanost ekipe!! Nama je Safet sasvim dovoljan, možda i previše, kada uporedim igru BiH i Alžira. Moramo biti realni, taman smo tu gdje nam je i mjesto!
shta bi bilo da su josh siti igrali?
Alzircima imam samo rec .... SVAKA VAMA CAST NA PORBENOSCU! od rijetkih meceva koje sadrzao puno ljubavi i borbenocsu! trebao biti realni!!!! . BILO JE MILINA GLEDATI IH!
Alzirci svaka vam cast.. Borbenost samo takva.. Vaha kapa dole majstore!
ja sam gledao tekmu sa njemcima . oni su tolika gosopda da su u jednom trenutku poceli navijati za alzir . bas kao sto su navijali za zvijezdu u jednoj davnoj utakmici kada su creno bijeli bili bolji u nekom cupu ....njemci su gospoda od glave do pete . nisu sitne duse , mozes navijati za koga hoces ...u sred berlina dortumnda , minhena tugrata . mozes navijati protiv njemacke za hrvtsku srbiju alzir maroko , tunguziju , hinduziju ...ma zaboli ih , samo budi kulturan , fin , ne vrijedjaj ne psuj a sve drugo je dozvoljeno . ljepota . njemacki navijaci u drzavi od 80 miliona stanovnika nikoga ne ugrozavaju . sta vise , daju podrsku i vrlo blagonakolno gledaju na druge . njemacka nacija je pojam i alafa i omega . Steta sto ne dijelimo granicu sa njima .
Alzircu pokazali muda i odigrali predobro protiv jedne jake reprezentacije. Izgubili 2:1 ali ipak su pobjedili simpatije cijelog svijeta. Pokazali su kako se bori za reprezentaciju.
aferim
Sta bi sa onim strašan stručnjacima, i njihovim prognozama da će ih Njemci satrati radi posta, da će umirati na terenu od dehidracije itd itd? Zapamtite; La havle, Ve la kuvete, illahh billah!!
Meni Vaha izgleda kao neki Alzirac :)
Reprezentacija Alžira je reprezentacija na koju se svi trebaju ugledati,ovako se igra srcem za svoju domovinu, a i mnogi bi se mogli ugledati na njihovo ponasanje i na terenu i van njega. SVAKA VAM CAST,OSVOJILI STE SRCA MNOGIH
deutschland uber alles !!
da mi je onog širlea sastavit macolom u onu vuglu žutu njemačku
Pa nisu Srbija da dobiju švabe na Svjetskom
pa nisu srbija da ih argentina strese 6:0 svi ste vi isti, da prevrneš cijelu srbiju ne bi našao 50 ljudi sve ostalo je zrelo za živo zakopati pod zemlju
Pa nisu Srbija da dobiju švabe na Svjetskom