Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Likovi iz klix-a izgorili pravo...
pametna odluka i pjanica i rome budi gazda u romi a ne negdje na klupi cestitam pjanicu na odluci
Gdje samo izvlacite sve ove transfere nije mi jasno..
Bi se ibrahimovicu i nadodavao, bio i to zanimljiv tandem za vidjeti
A vala i nije neki klub :D Roma za sad u Ligi prvaka, nista mu ne fali da ostano jos malo da mu jos poraste cijena. HA YA!
Nema veze iako bi bilo dobro ga vidijeti u psg-u
On u romi mora vise pokazat i ukljucit se vise u napadu. Ima potencijal da bude najjaci u seria a al nekad ko da nesmje vise pokazat nego sto zna
Nije ni u Romi lose , trebali bi u LP ali svejedno uvijek je bolje preci u klub gdje se mozes vise razvijati i vise nauciti , kakav je PSG trenutno. U svakom slucaju sretno princu gdje god bio :3
Normalno da će ih odbiti jer je Miralem okosnica rimskog sastava. Sinoć se to najbolje vidjelo kad je izašao iz igre, do tada su igrali, a poslije je bila čista borba da se ne "provale".
Malo je to za jednog igraca poput njega, mogao bi vise on.. bas zato sto je ekstra igrac
Lome ga povrede, iako po meni nije loš, on je glavni igrač Rome.