Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI GOVORE NITKO, SAMO KOVAC NIKO JARANE MOJ
Vidi se da je iz Bosne :)
Hrvatska ima velike sanse za odlazak na EP kao najbolji treci i ima priliku biti i druga u grupi. Al otjerase covjeka. Nas ex selektor izjavljivao da nije pogledao nijednu utakmicu Kipra,popusimo sve sanse i bager je trebao da mu odlijepe dupe za fotelje.
ma glupo im ovo ko ce sada za ovako malo vremena sve mijenjati...a sto se nasih tice, tu se negdje i selektor i ex-selektor..:)))
Sta ces. Mamic seljak. Misli ako Dinamo moze bez trenera da moze i Hrvatska. S Nikom su mogli nesto i napraviti. Ovako ce opet u prvom krugu ispasti.
Duvnjaci će da unište rvatski nogomet.
https://www.youtube.com/watch?v=vbu4W9ElxsI
to ja govorim ima godina, kovač je loš , a nikad nije ni bio trener
Ni njegov brat takodje.
neka pitaju onog glavatog iz dinama koga ce za selektora hehhehe on im sije i oblaci sve
NIKO KRANJČAR! To je ono što vama nedostaje, dragi nam susjedi mljekari. Kranjčar je bio najbolji strijalac Hrvatske u kvalifikacijama za SP, povrijedio se netom prije početka prvenstva i od tada ga ovaj levat, njegov imenjak, nikada više nije pozvao. A takav igrač, majstor poteza, dodavanja da "podvali" loptu, uvijek treba jednoj ekipi kada joj ne ide, jer takve "lopte s očima" trebaju kada je gužva i kada se prilike teško stvaraju. Nadam se da će Kranjčar biti pozvan od sljedećeg selektora, užitak mi je gledati ga na terenu. Nešto slično kao naš Miske, ili Žuti kao nekad.
Šahovničari na aparatima.
Klasični seljak iz hrv dijaspore...e sad ti brat Robert se fokusirajte da glasate za HDZ, *** vas oni u pakšu...
Sad je Nitko Kovač
Ova ti je danas najbolja. Aferim.
Rastrgase ga bijesni psi. Covjek je imao 4 pobjede, 3 nerijesene i 1 poraz iz osam utakmica i oduzet 1 bod za sto nije kriv sa velikim izgledima da se plasira na euro u naredne dvije utakmice, al jok novinari koji su niko i nista uzimaju sebi za pravo da covjeka nazivaju neznalicom itd. Ljudi su stoka.
Tako se to radi, a kod nas Susic imao puno povjerenje sve dok nije stvorio najminimalnije sanse za odlazak na EU.
Prosinečki. Dobro poznaje igru :)
Pa sad koliko je do trenera koliko do igraca ne bi da ulazim..vec bi rekao da Mandzukic od 10sansi protiv Norveske nije pogodio okvir gola, npr. na to trener ne moze uticati, to je do igraca isto tako Modric dobije loptu i bjezi od igraca okolo ne znam sta mu je, i pretrcao 8500m , dok u Realu trci po 10 000m sto znaci opet manje zalaganje..i tako Srna npr. leti po burek 200km daleko ..sta je tu trener mogao ja ne znam ali ima dosta toga i u igracima...
Ako mu tako reprezentacija igra 4-5 utakmica znaci da je do njega
a ako Mandzukic i ekipa iz 50suteva ne mogu postizati golove do koga je onda? Unistili su Azerbejdzan a nisu gola dali i ako su imali sansi koliko su htjeli znaci taktika je radila, ali realizacija nije..a to su krivi igraci...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
scenarij isti kao u proteklim kvalifikacijama