Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ćemo objektivno, hrvatska je dobro do sad igrala isto kao i mexico, i jedni i drugi su zasluzili prolaz. Mogla bi to biti dobra utakmica.
Ustvari necu da sirim govor mrznje nek vam je sa srecom volio bi da i vi navijate za nas nego ovako zalosno al nma veze...hvala na lijepim zeljama
Niko majstore, naprijed do posljednje kapi krvi, do zadnjeg atoma snage! Makar se ujutro kući vratili, makar pogubili zadnju utakmicu, svi bdijemo i svi navijamo za vas. Veliki izbornik, kad ga vidim kako sluša hrvatsku himnu, dao bi mu sve na svijetu. Ajmo moji, ajmo na Meksiko !!!
pu govna balijska vi se nesto javljate na kraju cete ispasti protiv nigerije i irana zato bolje sutite
naprijed Vatreni! Ja kažem da će biti 2:0 za Rvacku
Navijat cu svim srcem za nase prijatelje mexikance koji nikad nisu palili nase zastave, psovali nasu drzavu, cinili zlocine u ahmicima mostaru, itd . Mexikanci nam nisu nikad zabili noz u ledja kao hrvatici ljigavi. A nisu ni tolike zivotinje da uniste stari most, najljepsi na balkanu. Pored svega hrvatici su i pederi, rakitic se ljubi u usta sa saigracimo i to im jezik zabije do grla. Vamos mexico, naprijed mexikanci, pregazite tme male hrvatice koji zive u kifli.
moram kupiti zastavu meksika sombrero i tekilu!!! Vamos Mexicoooooo!!!
U srijedu selim na jedan granični prijelaz u Dalmaciji na granici sa BiH. Dragi susjedi, molim da pripremite Eure, sve prema zakonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
joj friza,kao da ga je krava lizala :)
Jel lepa pica od seve?
VAMOS MEXICO !!!
Čitam neke komentare Hrvata i ne verujem da se daju Mošnjacima izvinjavati u vezi Kordića, a muslimani pobili 10x više Hrvata u Srednjoj Bosni nego što je stradalo Mošnjaka... ali o tome neće Klix da piše..pošaljite ih u rodni kraj, neka kmeće
belezub, ko se izvini bosnjacima za hrvatski zlocin u bugojnu-vrbanji. nane u dimijama ste snajperima ubijali. popusi.
meksikooooo :) karajte sokce :) neka budu za dom spremni :) ole,ole
Ti vidiš pisu kada seve snimi film, bre nosi se
dzahkad vidim i od tvoje mame :) jes da je funjara :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svu srecu svijeta zelim.
meksiku :)
hahahhahahaha Tako je :)
idemo mexico a ti derpe nadji sebi kakvu brazilsku tranvestitu
sretno komšije, u finalu s nama abd
Naprijed Meksiko.....pa naravno da ce ih zgaziti Meksiko...i jebem mu staru ko god im dadne podrsku više nacionalističku
šta ćeš ti jado jadni nekome nešto jebat. drži se ovaca čobane, jedino ti one možda daju ali si preružan i za njih.