Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo Horde Zla sa sjeveraaaaaa
uvjek vjerna bordo armijaaaaaaaaa
na na na na nana na na na na nana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek vjerna Bordo Armija... :)
srpće, naserem ti se u usta i naguram nogom ....
mrtvi keljo pada ,2 ko bosmal
Svi ti Srbijanci, Hrvati, Makedonci, i taj Sirijac ce igrati za FK Sarajevo. Ovaj naslov bi trebao pisati: "Zahvaljujuci FK Sarajevu, ovaj derbi ce imati strance". A onog Argentinca u Zelji placaju sa kilom luka sa bonusom pola kile paradajza ako zabije gol.
Sjever je CEMER :(
Šta je zajedničko za Trebević i Željezničar?
E STA RECI MASALA,POGOTOVO ZA SARAJEVO
brojke od kojih zastaje dah, nevjerovatno :o
joj čuj vječiti derbi...
... ti jebi selju malenog malenog,pa neka pjeva cjeli stadion SARAJVO ŠAMPION o o o...
Naprijed Sarajevo, gazi male plave patuljke sa grbavice.
Drug nemoj šta zamjeriti ali tvoj nick bi trebao biti "titula je san" ;)
Vala ovih informacija nabacano bezveze...čuj Sarajevo vrijedno 7 miliona...pa hajde napišite i koliko koji igrač vrijedi, odnosno samo one najskuplje...
AJMO PLAVI ALEEE...
Uvijek vjerni kitari :) vjeciti 3,4,5..... mosa LJOZE
Novinaru svaka čast za tekst i malo drugačiju analizu! Tekst jasno pokazuje i osnovnu razliku između ova dva kluba, s jedne strane Željo, radnički/narodski klub za koji srcem igraju većim dijelom igrači koji su odrasli uz Želju dok je Sarajevo s druge strane klasičan primjer onoga zbog čega je nogomet danas izgubio draž. Srce i dušu pokušavaju nadomjestiti novcem i plaćenicima sa raznih strana svijeta što je na žalost trend u cijelom svijetu. U nedjelju neka pobjedi nogomet, dakle Željo!
samo nek đemo igra
BiH zauvijek