Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi mutavci svi redom, svadjate se oko 2 kluba udaljena 3000km od vas koji AMA BAŠ NIKAKVE VEZE S VAMA NEMAJU! NIKAKVE! Čak štaviše, dolaze iz zemlje koja je prije pola milenija protjerala, pobila i izvršila pokolj nad Muslimanima španije, a sve po naredbi pape i crkve! Dabogda ih potrefio meteorit!
nije ni čudo što nas zovu glupi bosanci jer kad vidiš komentare ovih smrdriđanana još smo i dobro prošli
@blaugrana e jadan ti , neznas ni uzvratit ljudima koji ti ye.bu mamu
žao mi je ovih mutavaca iznad koji su i više nego mutavi, posebno ovaj što spominje nekakve mrvace hi hi hi
je.be.m ti m.rt.ve sad ti slobodno ku.r.cu piši kakav sam ja
to ti znaš, jer ti je onaj patuljak bušio mamu :D
ambiciozno od strane casilasa. messi će ga izbušit ko ukrajinku
kad se sjetim ikera i odbrana protiv bayera, ušao s klupe i spasio stvar
jedini covjek kojeg ja cijenim u realu uz velikog raula, ostalo smece (ne kazem da u barci nema smeca al et :D)... sve je moguce u revansu al se nadam da cete ispasti ;)))