Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da bi vi Bosanci trebali ostvariti barem jednu pobjedu u povijesti protiv reprezentacije koja spada u top 10 da bi se moglu uspoređivati sa nekim drugim reprezentacijama. Jednostavno ne vidim razlog da se netko nakon pobjeda protiv poluamaterskih reprezentacija tipa Litva Latvija i Linheštajn umisli da je neki faktor u nogometu. To može pobjediti i Sarajevo.
pobjedili su grcku koja je prvak evrope bila i s kojom niko ne igra olako
Bosna nikada u povijesti nije pobijedila jaču reprezentaciju, Grčka je najveća pobjeda a Litva Latvija i Linheštajn realnost. Ne vidim razloga da bi sada mogli pobjediti neku jaću reprezentaciju tipa Hrvatsku koja je pobjedila sve jake reprezentacije svijeta po nekoliko puta. Njemačku, Englesku, Italiju po 3 puta sve ostale po 2 puta.
Bosna nije nikad bila taj tim, koji je danas. Belgija ti nije velika ekipa? Pogledaj BIH repku od 2010 i danas. Mujdza, Spaha, Bickacic i Kolasinac (svi Bubdesliga) a Begovic umjesto Supica. puno smo jaci danas a ti se hvali na proslost. poz
Haha, svi bundesliga, pa hrvatska ima 10 igraća iz bundeslige i oko 15 iz Sere a, vi imate 7-8 sve ukupno iz liga petica zajedno. A Belgija prije 4 godine i danas je doslovno neusporediva, gotovo nijedan igrać tada ne igra danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ti Nigerijci blesavi. To je kao da se ideš pripremati za Wales protiv Engleske.
Hrvatska vrijedi duplo od bosne po transfermartu, bosna 90 hrvatska 170 tako da im i nije realna usporedba. Hrvatska je puno snažnija.
Jel tebi vrijedi Götze 40 miliona? Rekao Beckenbauer da je dobar i sa 19 godina su ga Svaba podigli na 30 miliona. pjanic je u to vrijeme igrao protiv Madrid i zabijo. prodat za 12 miliona a vrjedi za transfermarkt 10 xD Ako vjerujes u transfermarkt onda Hrvatska nebi nikad dobila Italiju ili Englesku. Trece, Hrvatska ima par igrace vise nego BIH.
Samo se vi pripremajte...mi smo već spremni!
ne priprema se nigerija za bosnu nego hrvati za kamerun...
Mi smo za Hrvate Brazilci !!