"To su isforsirale manje nacije"
1
Niersbach: Nismo za Euro s 24 reprezentacije
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes jes lutko, igrat ce vam i BIH, sta cemo sada?
Nista hajmo sve odmah kvalifikovati, kolko nas ima u UEFI jedno 52 drzave. I ja smatram da je bezveze ali eto.
ja sam za format od 52 reprezentacije na EURU (dva domacina i 50 da se plasiraju). ;)))) malo je 24. bolje je UEFI da iskljuci \"nositelje i nenositelje\" ili da 4 nositelja igraju izmedju sebe, a 4 nenositelja, pa nek prodju dvije jace i dvije \"slabije\" repke
najbolje je da igraju sve reprezentacije i na sistem ispadanja, nedirigovan zrijeb. Najpostenije.
Mozda 20 reprezentacija. 4 grupe sa 5 ekipa, i nakon odigranih 5 kola, prve dvije se plasiraju u cetvrtfinale i tako do finala. Otvorio bi se prostor za neke repke koje uvijek izvise u barazau (BIH, Ukrajina....), a nebi bas lagano Finska ili Madjarska mogle da odu na EP. Osim toga povecanje na Eurobasketu sa 16 na 24 nije bas sve impresioniralo, pa nece ni u nogometu
16 je idealno
Ma vidjeli smo kako je Njemacka jaka,od 41-45-te... Najbolje je da se i neigra,dajte Svabama pehar!!!
Covjek je 100% upravu, jest da je se ruzno izrazio... Imaju kvalifikacije pa ko voli nek izvoli...
Kako uopšte smije reći \"manje\" nacije, čuj manje, kao \"veći\" su oni koji bi trebali voditi glavnu riječ, sramota, to je životinjski sistem podjele na jače i slabije.
A jesi za to da reprezentacija Njemačke izgleda kao reprezentacija Svijeta gdje igraju i tri nijemca. Ti si za sve što velikim odgovara!
ljudi nije stvar u velicini nego njih zulja profit ...stovise zemalja udje prilikom kvalifikovanja 24 manje ce premije biti onim savezima koji su od sada redovan ucesnik a to su Njemci,Englezi i ova bagra ..pare ce semorati rasporediti an jos 8 zemalja !!!
Al gledaj jednu stvar...sta da neka FInska il Norveska izbaci Njemce..koja bi to sramota bila...i toga ih je strah...
sta fali norvezanima i fincima pogledaj te njihove igrace gdje igraju a sto se tice rezultata da ce gubit 6-0 ili 5-0 i srbija je gubila od holandije 6-1 a na sveskom argentina od svaba 4-0
pa jbt za 12 godina ce i kina imat pravo da ucustvuje.. lijepo je to sto ce duze trajati prvenstvo, ali jarane vise nece biti intresantno... je-bo takvo prvensto gdje ce igrati ekipe nivoa Norveske i Finske
Imas pravo sto se tice para ali bi gubio turninr na kvalitetu. Jer jedna Sjeverna Irska nema nikakve sanse ali eto moze se potrefit da ode na turnir i sta tamo bi gubili po 0-6 od Holadije, 0-8 od Njemacke - i sta je to?
Skotska i Norveska ajme jedni kod kuce fasovali od Makedonije a drugi od Armenije 4-1 haha Kako su glasali San Marino i Andorra?
Nista onda vi nemorate nikad igrat kavlifikacije,i onako su sve sudije na strani veliki nacija,zar ne bi bilo extra vidjeti te male nacije nekad na evropskom nije zanimljivo uvijke jedne te iste..Bit ce vise navijaca vise para kad dodje 20 000 hiljada navijaca iz svake zemlje i svaki ce potrositi najmanje 200 eura...Pare vrte gdje burigija nece nije djaba to neko izmislio..