Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sead Hajrović trenutno ima iste. :D
Tosk Tesanj !
ajde vise smradu odaberi , dosadan si postao
vec je potpiso za Barcu! http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/zanimljivosti-ostalo/item/6243-zvani%C4%8Dno-neymar-napokon-novi-igra%C4%8D-barcelone.html Neymar,dobrodosao!
Haha... naivnog novinarstva... nece njega niko za te silne pare sto traze za njega... zapamtite...nigdje... to su samo menadzerska pumpanja medijskog interesa i dizanja cijene
NEIMAR NE ZNA GDJE BI PRIJE DA RADI
Ja bi odabrao Barcelonu da sam na njegovom mjestu zato sto po mom misljenju Real ce dugo biti u fazi padanja i trebace vremena da se oporavi u klubu dosta stvari nestima a dosta ce sada i igraca otici iz Reala Barcelona je dosta stabilnija momcad
Ja sam procitao maloprije da je vec potpisao za Barselonu, dogovoreni i uslovi, 25 mil eura i dvije prijateljske tekme jedna u Barceloni druga u sao paolu !
Santos objavio da je prihvatio i ponudu Reala i Barce , sad se ceka odgovor Neymara. :) Veca plata je u Realu 11 M a u barci 7-8. :)
Najbolje u Želju idi :D
Vala ni u Zelji ne bi prosao !!! Bolji Stanic ;)
Ma ovaj ce biti veci promasaj od Halilovica XD