Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aleSA ne mogu da vjerujem
koliko para primate trebas biti i bolji od masine , terminatora ..
U Sarajevu je prije možda mjesec dana, u Rajlovcu tačnije, momak sačekao djevojku preko puta Kineske prodavnice da kupi kupaći, ušla je sama, kad se nije dugo pojavljivala, ušao je da pita za nju, tu su bile 2 radnice Bosanke, i druge dvije Kineskinje, rekle su mu da niko nije ušao u prodavnicu. Bilo mu je pravo čudno... al\' je uspio ostati pribran, nazvao je prijatelja koji radi u specijalnoj jedinici Kantona Sarajevo i rekao mu šta se desilo. Ovaj mu je rekao da odavno sumnjaju na takva dešavanja. Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, djevojku su našli u podrumu, nadrogiranu, obrijanu i potpuno golu, i obilježenu za vađenje organa. Sad je na Psihijatriji na Koševu. Znači, mislili su da je sama, jer je momak sačekao malo dalje, i ko bi znao gdje je bila i šta joj se desilo. Razmislite o tome, i o ovoj djeci koja su nestala u zadnje vrijeme u BiH, a djecu je najlakse savladati. LJUDI CUVAJTE OTVORITE OCI I CUVAJTE SE!
nece se roditi fenomeno ronaldo za mog zivota, u to sam siguran, ta brzina, dribling u trku, svaki drugi go golman predriblan, bicikla, elastika..lijeva, desna. taj se nepadac rodit nece. fakticki je samo 5god igrao lopte, ono sto je on za godinu uradio u barsi sa svojih 17god i u interu, steta sto ovi klinci nisu gledali, nije youtube mjerilo. sva djeca celava bila na ulicama..
Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Također BESPLATNO možete dobiti 22 sistema za klađenje uz moj glavni sistem. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Igrate sisteme i parove na vlastitu odgovornost. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. SAMO NAVRATITE NA BLOG, PROČITAJTE UVOD, PROUČITE STATISTIKU I ARHIVU, I JAVITE SE NA MAIL AKO VAM SE SVIĐA MOJ NAČIN IGRANJA NIZOVA. www . organ . bloger . hr
mali idi u cirkus, ti navijaci su gledali, pelea, zica, romaria, RONALDA, rivalda, ronaldinha...u cirkus jarane i bice aplauza.
e pa sine dragi kad plazis jezik i nabacis kokosiju friziuru ko horoscic i glumatas igracinu i ponasas se na terenu kao najbolji na svijetu onda moras nauciti trpiti i kritike. sta bi ti? da zaradjujes milione, da te medijski prate i dive ti se? kako volis hvalospjeve, tako ima i druga strana te tvoje jadne slave!
zaradjuju milione svojim trckaranjem. ja bi im maceve dao da se bodu za te pare, pa da bar imamo sta gledat
meni je drago sto sam im\'o priliku da uzivam u epohi Nazaria Da Lime i Zinedina Ismaila Jazida.... ovo se danas ne moze gledat i sto se mene tice veca je zvijezda Falcao nego ovo razvikano Santosovo p rkn o koje ponekad izvede akrobaciju pa zahvaljujuci internetu naraste mu spekulativna vrijednost do neslucenih razmjera....