Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj smorili su vise s ovim Neymarom, nece nista pokazati sto vec nije vidjeno, al et nek je dosao u Barcu, da malo mediji daju prostora i drugim sportasima
poslije dugo vremena svrsavanja na doticnog iz redakcije klixa,napokon mozemo odahnuti sto je presao.
cigancetu ce neko slomit nogu i nece igrat dvije godine :D
Super, znači od sad smarate samo s Džekinim "transferima" od kojih nema ništa. A kad je prešao u City, ZADNJI STE SAZNALI.
Daj boze da pokaze da je klasa,al posto je Brazilac kod njih se nikada ne zna dosta je velikih talenata Brazilaca zavrsilo karijeru kao prosjecni igraci,zbog zasicenosti novcem uzivanjem u alkoholu provodima itd.
klokan
Vidjeli smo protiv evropskih odbrambenih igraca, da si poslab, nije su to shabanski igraci, sad jarane moraces 200% da treniras, da dobro preznojis m.da da bi bio standardan i od koristi u Barsi :)
Posto je Neymar izjavljivao da je izabrao Barsu zbog Messija(san mi je igrati bok uz s Messijem) na snimku se jasno vidi kako Neymar razgleda imal gdje Mesija, dal je i on dosao da ga doceka hah e moj Neymar, neymar puno srece !!!
Nije pametno dovesti veliku zvijezdu u Barcelonu sve dok je Messi tamo. Ibrahimovic je savrsen primjer. Ali svakako, nek mu bude sa srecom.
Jos Dzeku dovest i onda ce harat europom.
Naredna velika zvijezda Barselone..!!!
iskreno mislim da pored messija on nema sta traziti u barci, al' eto opet ja i nisam neki strucnjak za fudbal
Ima druze, ima , po mom misljenju teze je cuvati 2 messija(jedan je Messi), nego jednog, inace tesko protivnicki igraci da cuvaju messija svih 90min, a zamisli sad kad dodje jos jedan slican, i to znaci za protivnike odma 5,6 igraca moraju bit da cuvaju dva covjeka, pa ti sad vidi koju ce razliku na terenu pravit !!!
Ova SWAG kuja gora od Biebera...
tesko da on nesto moze u Evropi