Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi je najbolji, ustvari kad skontam Pele je najbolji, ma nema boljeg od Messija, odoh u Real, ma neću u Real ko to izvaljuje? Ja mislim da sam najbliži Realu, moram da priznam da je Barcelona najbolja na svijetu, Pele je najbolji igrač ikada, ali Messi je najbolji igrač, idem u Real u zimskom prelaznom roku, potpisao sam za REal, ne idem u Real šta vam je, Messi najbolji, Pele, Ne idem u Real, možda potpišem za Real, Barcelona nam pokazala kako se igra. OVO SU SVI ČLANCI SARAJEVO-X VEZANI ZA NEYMARA.
Sad ce Pele da se javi i opet izvali glupost kako je Neimar bolji od Messija
@ NEymar AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
ponesi tu lekciju i peleu. fino covjeku objasni da je leo najbolji na planeti svih vremena i da se ne blamira pod stare dane.
pokazat ce to vama Real, niste vi jos svijesni fudbala.. nije to bas kao na PES-u
ehebaji ga i ti ga pretjera cuj dinamo zagreb doduse bi dinamo 8 komada od barse primio u tome su nenadjebivi u europi :)))
Cuj druga ekipa na svijetu, pa dinamo zagreb, kojeg je realov treci tim dobio, bi vas rastavio na proste faktore. Pogotovo precijenjeni Neymar, ne vrijedi ni 15mil eura.
ta ce ovaj Neymar ovdje na slici, sve ne bil\' se oceso od Messia i Xavia, koji su trenutno tate za njega realno govoreci...nije ti ovo brazilska liga, trebas ti jos pure jesti cccc
SU IMALI I SULEJMANA SMAJICA NE BI IM POMOGAO .
cuj druga najbolja ekipa svijeta,i tottenham bi vas dobio sa hendikepom