Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa do poda. Stvarno nevjerovatno, a samo 27. godina.
a naki mršav :D
Zahvalan sam što zivim u 21 vijeku kad gledam trenutno dva najbolja nogometaša današnjice Messi-a i CR7....
:)
Svaka čast ! Stvarno !
Svaka čast čovječe!
zašto onda onaj narcisoidni š.upak(ronaldo) svake godine dobija nekakve kopačke i lopte od fife? kriterij za dodjelu takvih priznanja bi trebali da budu i neki ljudski kvaliteti a ne samo sportski, pa bi se djeca i navijači ugledali na malo normalnije ponašanje.
koji to sto je lessi dobio odličje za najboljeg igrača na svjetskom prvenstvu a svi znamo da nije zasluzio..
Definitivno najbolji svih vremena
Druze taj ne postoji,svi su LEGENDE na svoj nacin,Pele Maradona Di Stefano Beckenbauer,Zidane Ronaldo Luis Nazario Ronaldinho Leo Messi i Cristiano Ronaldo...!
Ma da bih mogao jos nekoliko nabrojati,kao Cruyff itd... Al ako tako kazes,za mene je najspektakularniji svih vremena bio ZIZOU,al najboljeg svih vremena nema odnosno taj nepostoji!Poz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Definitivno možemo zaključiti da je autoru nekoliko članaka u poslijednjih par dana idol i uzor Messi, objektivnost mu je odlika :D to sto CR ima 10 golova više ove sezone u primeri je nebitno.. svaka čast Kiksu...
I 6 penala vise :D
Koji je to Ronaldo rekord oborio pa treba da se pise o njemu haha? U svakom svjetskom mediju ces naici na svrsavanje na Messija u zadnjih par dana pa tako i ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo da nabijem na ku rac one koji pocnu na osnovu ovog rekorda da umanjuju ronaldov uspjeh
mislio si reći Penaldov he he he
A tebi nabijem mamu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledam ovaj City, pa majke mi Robert Enke iz kabura je pouzdaniji od ovog Harta.
Stvarno momak je nevjerojatan .Ovakav talenat tesko da ce se ponovit.
HAHAHAHAHAHAH *EBE NE VADI :D NAJJACI NA SVIJETU!!!
najbolji ikad!
Niko nikad!
Nije najbolji ikad ali jest jedan od najboljih