Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj srušio, pa tek je gotovo prvo poluvrijeme.
Ova Njemacka generacija ima problem sa centarforom kao nikad ranije. Samo zbog toga je i ovakav prosjek, dosao na radar.
zasto Klix u saradnji sa Tuzilastvom BiH ne pokupi samo jedan sve ove IP adrese i locira ove bolesnike (prije je bio ranije onaj psihopat Bulevar) i javno ih ne pohapsi,jer je i govor mrznje zabranjen u ovoj drzavi.
Odjebi I ti zahedno a njima sa sportske vijesti
A pa to je dobri stari Puni Krug.
Lüke
Lücke **
Trebao je zub iz cela presaditi u celjust
Pošli Mujo i Suljo na ćevape. Kaže Suljo, yebo ćevape, hajmo mi na rakiju. Kaže Mujo, hajde. Otišli njiha dva u birtiju i popili po flašu brlje. Napili se i počeli da skiče i laju. Onda otišli kod Herkana u kladionu i potrošili po petobu na trke hrčaka. Onda se zagrlili i pjevali patriotske pjesme ispred centrale SDA. Na kraju se razašli i svako otišo tuđoj Fati – Mujo Suljinoj, a Suljo Mujinoj.
Komunjare su to velike, Mujkan i Suljkan naši. Ne zna se ni ko je babo Hasanu i Safi, a nisu sigurni ni koja je Fata mati u koga od djece.
Niko ne prica da je levat promasio mrtvi zicer kojim je mogao odvesti Dortmund u finale. Ovako ce ispasti.