Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spanski narod uvijek na strani pravde i istine, sjetite se Sarajeva u ratu i pod opsadom i kolika je jedna Barcelona pomogla tom Sarajevu. Ovo govorim kao Hrvat, bravo Spanci.
@StulicJeZakon, brate, nik ti je odličan. I već time govoriš i ko si i šta si i kako misliš. Ne znam te, ali ti si moj brat po razmišljanju. Živ mi bio.
jedino mjesto gdje su Muslimani vladali u Eu je Spanija...ostalo je tamo insana....ne ko ovi roboti po njemacoj hrvatskoj itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Španci. Vi, Portugalci, Irci, uz ranije poznate palestinske prijatelje Norvežani ste me oduševili svojim stavom prema Palestini i njenim žrtvama. Velika ste nacija!
Kakva hrabrost, svaka im čast!
I niko, ama BAS NIKO OD REDARA da ih zaustavi! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Budimo na strani nemoćnih i ugroženi, i to cijeli pravedni svijet.Budemo li sutili, polako,ali sigurno doći će rad i na nas.
Od 93 navijac Atletico madrida a Od danas i Od Real sosiedad 👍👊
Ima se za koga navijati, pošto su švabski klubovi otpisani za sva vremena
Svaka vam čast Španci nemam riječi suza u oku, kapa do poda.
Na strani pravde i djece za razliku od Njemačke Hrvatske Austrije
Šta god da urade cionisti ove zemlje neće ništa reći protiv njih. Šta misliš zašto?
Love Spain
Da ali sa BiH to nema nista. A i navijaci rade samo provokacije, kad nekog sutra pitas sta su napravili onda se ne seca vise
Naježila sam se. Odlično. Neka pizde židovski fašisti, narod nikad ušutkati neće! Neka cijeli svijet vrišti o njihovom genocidu, o aparthejdu kojeg provode, o hiljadama ubijene djece, o mučkom bombardovanju bolnica... Na svakom koraku ih treba stalno podsjećati da su djecoubice, genocidaši i fašisti.
Naježila si se? A šta sad imaš na sebi? Jel se briješ dole?
Mojne biti ljakse ako si vec glup.
Spanija je ima posebno mjesto kod mene nakon prelijepih putovanja kroz Andaluziju a nakon zadnjih dana jos više. Un abrazo grande para España!!
Utakmica lige prvaka, i ovako nesto se krilo par dana u medijima... a kad sjedne Djokovic kraj albanke, vec u vijestima i prije kraja meca... ili kad neka izbaci dekolte itd. Bas neka zapadna sloboda govora
I sam sam navijac ( ne huligan ) godinama i uvijek sam govorio da su to ljudi koji ce prvi krenuti da brane drzavu ako zatreba, pomoci ljudima u nevolji i koliko toliko skrenuti paznju na desavanja u svijetu kao npr sada u Palestini. Jeste brutalno ali bitna je poruka. Svaka cast !!!!
Vidim da si se morao ograditi da nisi huligan ali te kapiram ker nekim ljudima se i to mora objasniti nazalost. Onaj ko voli istinski svoj klub automatski voli i svoj grad i naravno drzavu. Najbolji primjer su bili poplave od prije par godina i ogromna akcija Manijaka i ostalih skupina.