Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo koji je trebao osvojiti titulu najboljeg igraca kad je Inter izbacio Barcu a ne onaj hobit, Ako se vec tako dijele, mogao je i Henry dobiti pokoju vise.
jedan od najboljih i najpostenijih igraca svih vremena...
ovo se odnosi samo na seriju a. zanetti u dresu intera ima mnogo više od te cifre. a šta ćemo sa maldinijem 900 utakmica u dresu milana a u karijeri preko 1000???
A Del Piero 700. nastup za Juventus... ovaj je mala maca za grande capitana Bianconeri siamo noi ! ! !
zanetti gospodin na terenu i van njega. toliko godina a nikad niti jedan eksces niti kakva ružna izjava ili slična glupost. dovoljno je reći da igra defanzivca a dosad je dobio možda 2 crvena u karijeri. svaka čast i kapa do poda majstore!
kretenu 1. makar se kapiteni postuju ( MALDINI, TOTTI, DEL PIERO ) ...veliki sam fan intera pa nikad nebih nesto ruzno rekao ni za jednog... ali ti prvo ne postujes fudbal kao igru pa sve ostalo. maloumniche retardirani . bravo ZANETI !
Ona me je ostavilaaaaaaaaaaaa I sada nemam nikoga na svjetuuuuuuuuuuu Eh da mogu poslati joj suzeeeeeeeeeeeee Ja ih krijem one padajuuuuuuuuuuuuuuuuuu Moje srce pati, volim te, a ti mene neeeeeeeeeeeeee Anđeeleee Vlažne su ti cipele, kiša lije, a ja noću plačeeeeeeeem Otišla sa drugim, šta da radim jaaaaaaaaAAAAaaaaAAAaaaaaaaa a... :D
Dal je on naucio italijanski ? Mislim na ovog argentinca zanetija
VNAGO NERRAZURSKO GLAVATO
JEl ovo istrosen kondom u ruci