Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ali mi smo tada odigrali jednu od najgorih utakmica ikada...Onakvu nezainteresovanost nasih igraca nikad prije nisam vidio
Kako je Begovic los u posljednjim utakmicama, ako nas on bude spasavo najeb smo .
nasi vec glavom na godisnjem odmoru a irska brusila formu za euro.slobodno zaboravite ovu prijateljsku utakmicu
Sada kreće ono naše strahovanje. Irci pobjedili Njemačku...Irci razvalili Brazil ili Španiju itd...itd...Interesantno prvo se objavljuje kako su im mnogi povrjeđeni i kako nam ide u prilog, sada već pošto je ta priča isfurala idemo, kako su pobjeđivali najjače reprezentacije, a za dva dana će biti kako se ipak većina povrijeđenih igrača vrača u reprezentaciju. Kod nas je uvijek bilo da protivnika prvih par dana posmatramo kao nekog koga možemo izbaciti, a što se više bliži utakmica, onda navodimo razloge zašto možemo izgubiti....brate dragiiiiii...pa ohladite malo. Zna se da Engleska, Vels, Irska i Škotska igraju sličan nogomet ( žestoko i na duge lopte, preskače se sredina terena 9 treba napraviti dobru taktiku, uložiti trud u meču, pa šta Bog dragi dadne.
Baklava taktika 8)
ZA --- celik007 - Tako je zato sam i naveo u tekstu i više me nervira način pristupanja utakmicama naših reprezentacija u bilo kojem sportu, kao i silne analize protivnika. i na kraju opet nađe se opravdanje za kiks, gdje smo obićno sami sebe krivi.
cudna ekipa,idu uvijek na minimalno da pobijede.protiv male ekipe imaju velike probleme pa jos nekako pobijede 1:0 ili 2:1 na primjer kazahstan ili gruzija.u glavnom su vrlo neugodni,jer ih ne mozes procijenit pa te mogu iznenadit.
tu je igrala jedna ekipa koja se pripremala za EURO sa drugom koja je cekala kad ce vise na odmor......nismo samo mi na Balkanu koji pisu gluposti
Zaboravili su napomenuti da je Safet Sušić poslao klixu kasetu sa ovim snimkom.
Kazu Sajo drzi videoteku u Parizu
JA, JA !
3:0 i vozdra