Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teofilijo Barneta ? hahahhahhahahaaahahahahhahahahhaahhhahaa....... kakav crni Teofilijo xD .... provjerite malo kako se covjek zove
klose i cacau idite kuci zenama i nemojte se brukat kao babe na terenu pa koliko godina treba da igrate u reprezentaciji,podhitno izostavit sa spiska ovu dvojicu.
ORAO PAO, ORAO PAO PRIJEM
da se razumijemo,gušo je za ovog golamam njemacke reprezentacije oliver kahn
al onaj HULK rastura..covjek gazi
Aj tinks ic rezultat real, ju no vot ju vont. BiH hi plej gud frst period d gejm end Irska hi plej seknd half veri, veri gud. Aj tinks in sekend meč rezultat iz opn, iz opn, iz not finišt, bat aj tinks iz rezultat uan nul iz veri gud for BiH.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
pa nista to bez Bayernovih igraca
uj sisica http://adf.ly/8uhk4
po ovom tekstu se može zaključiti da autor istog nije ljubitelj izabrane selekcije Njjemacke.